icon

Zastaví Norethisteron už začatý menzes?

2. júl 2024

Ahojte, viem ze norethisteron sa ma nasadiť pred očakávanou ms. No netusila som, že menzes bude meškať. A teraz mi na pria práve keď cestujeme. Myslíte že keď mi zajtra príde a začnem brat norethisteron tak ms stopnem? Už niekto takto "zastavoval" už začatý menzes??

e1i
2. júl 2024

Nestopnes

lulinka002
3. júl 2024

Áno 2-3dni sa dáva pred očakávanú menštruáciu

micusa2222
3. júl 2024

nie, neskoro...treba vždy 3 dni vopred...

autor
3. júl 2024

@lulinka002
@micusa2222
@e1i dievčatá a ak ešte ms neprišla a začnem brat dnes? Hoci už mešká? Ale tak ja mam rozhádzany cyklus.

dadka1997
3. júl 2024

Ked vies ze sa ma nasadit pred preco si to neurobila? Nestopneš, 3 dni pred sa nasadzuje

e1i
3. júl 2024

Ak meska a zacnes aj tak tinto nezaruci ze ti nepride

taktotedanie
3. júl 2024

Ak das dnes zajtra aj tak moze prist
Mala si to riesit skor

veklipo
3. júl 2024

Norethisteron sa používa aj na zastavenie už rozbehnutého krvácania. Máš to v príbalovom letáku.
Do 2. dni sa krvácanie zastaví. Treba brat celých 10dni. Potom vysadiť. Do 2. dni opäť príde menzes. Ale ja osobne by som to kvôli dovolenke nerobila. Brala som ho takto výhradne kvoli príliš dlhému menzesu,

kosta123
21. apr 2025

Kočky beriem ho 5 deň kôli menzesu, ktorý je dnes už 18.deň.
Čítam že každej to zabralo,zastavilo,mne nič 🤦
Bola som u dr. Pred 5 dňami,tak asi pôjdem znova.
Má niekto skúsenosti, že to nezabralo? Ako sa postupuje ďalej? Čistenie? Vďaka.

vaapeter66
29. nov 2025
@kosta123

Kočky beriem ho 5 deň kôli menzesu, ktorý je dnes už 18.deň.
Čítam že každej to zabralo,zastavilo,mne nič 🤦
Bola som u dr. Pred 5 dňami,tak asi pôjdem znova.
Má niekto skúsenosti, že to nezabralo? Ako sa postupuje ďalej? Čistenie? Vďaka.

@kosta123 Dobry den,ak sa mozem spytat,ako ste vtedy dopadli ,mam rovnaky problem

vaapeter66
29. nov 2025
@veklipo

Norethisteron sa používa aj na zastavenie už rozbehnutého krvácania. Máš to v príbalovom letáku.
Do 2. dni sa krvácanie zastaví. Treba brat celých 10dni. Potom vysadiť. Do 2. dni opäť príde menzes. Ale ja osobne by som to kvôli dovolenke nerobila. Brala som ho takto výhradne kvoli príliš dlhému menzesu,

@veklipo Dobry den,prosim vas,mam uplne rovnaky problem,dr mi dal Ascorutin,nezabera,na cistenie nechcem ist hned pri prvom probleme,Norethisteorm mam doma cele balenie,ja si ho nasadim,no nemozem ho vybrat cele?

veklipo
29. nov 2025
@vaapeter66

@veklipo Dobry den,prosim vas,mam uplne rovnaky problem,dr mi dal Ascorutin,nezabera,na cistenie nechcem ist hned pri prvom probleme,Norethisteorm mam doma cele balenie,ja si ho nasadim,no nemozem ho vybrat cele?

@vaapeter66 mne pri dlhom menzese dr. kázal 10dni

vaapeter66
29. nov 2025
@veklipo

@vaapeter66 mne pri dlhom menzese dr. kázal 10dni

@veklipo po jednej ci rano vecer po 1?a potom vam zas po vysadeni prisiel menzes,vsak