Zážitky s gynekológmi. Máte divné skúsenosti?
Zdravim, mam 21 a ako prveho gynekologa som schytala muža. Bola som tam hlavne kvôli problémom s menštruáciou pretože som mávala tráviace ťažkosti pri ms ktore trvali aj pred aj po, proste som nevedela už fungovať. Mala som veľký stres, mala som 18. Sestrička ma pri vyšetrení držala za ruku a bola som celá vyklepaná, bolo mi až na omdlenie. Lekár sa zasmial a povedal že som modrá ako motýlik na stene (samolepka). Vyšetrenie bolo krátke a bolo to ako tak ok až na tú hanbu. Keď sme sa rozprávali po vyšetrení tak sa zasmial na mojom probléme a povedal že nikdy nič také nepočul aj keď mi iná gynekologička povedala že to niektoré ženy takto majú a že chlap to tak nepochopí. Potom mi nasadil antiku (ani viem chémia, nie je to dobré, ale nebudeme to tu rozoberať, antika mi pomohla s mojim problémom). Pýtala som sa ho či nebudem mať kadejaké nepriaznivé účinky, napríklad depresívne epizódy a on sa zasmial a povedal že keby predo mnou stojí 10 chlapov bez trička tak by som nemala žiadne depresie a že som mladá a pekná a že keď budem mať s mojim priatelom pohlavný styk tak že nebudú žiadne depresie a takéto hovadiny hovoril. No a o pár dní idem na prehliadku a zas som schytala gynekológa, no iného, tak sa bojím ako bude perliť aj on. Máte nejaké takéto divné zážitky?😶
Vdak si nájdi ženu
Nie, a to mám o 30r viac ako ty. Ale ako si schytala muža? Keď ideš k MUDr a je vypísané že sa volá sa Ivan tak si prekvapená že je to chlap?
@anonym_autor Čím budeš staršia tým väčšia ... sa z teba stane. Už teraz podľa písania cítiť, že si pekný kvietok a taká ľahšia. Zatiaľ soft, neskôr ultra soft.
@anonym_autor to so treba len naňho zvyknúť keby si chcela vedeť viac čo a ako klude napíš
@vargovaalzbeta ty vies ktory gynekolog to je, ze pises, ze si ma na neho zvyknut?
Toto čo je za divnú diskusiu a diskutujúci 🙄
Si schytala doktora? Tak snáď lekárov si stále máme možnosť vybrať, tak prečo si nevyberieš gynekologičku?
Toto čo je za divnú diskusiu a diskutujúci 🙄
@anonym_91c0f7 to založil muž a chce si honit na čudných príbehoch
Lekári sa neschytávajú, lekárov si vyberáme my. Ak ti nevyhovuje muž, vyver si ženu gynekologičku, nevidím problém 😉 A zase až také hrozné mi to nepríde, čo popisuješ. Ok, možno mal trochu blbé vtipy ale neobťažoval ťa ani nič také. Na mňa zas mal podobné blbé vtipy taký starší automechanik. Ešte aj snúbencov kamarát priamo pred ním dokonca. Haha hihi sranda veľká fakt... 🙈🤦♂️🫸 Proste sú to chlapi, no. Čím budeš staršia, tým menej si to budeš pripúšťať k telu a budeš aj vedieť lepšie reagovať 🙂 A tak zase odtiaľ potiaľ v prípade ak by fakt išlo o nejaké obťažovanie...
lekara som schytala preto, pretoze v gynekologickej ambulancii sa vkuse striedaju gynekologovia a tak aj gynekologicky😀 neviem co ste take rozzhavene, taketo diskusie tu uz boli tak nechapem tieto vase komentare. len ma zaujimalo ci mate aj vy take skusenosti s muzmi gynekologmi wtf
@anonym_autor Čím budeš staršia tým väčšia ... sa z teba stane. Už teraz podľa písania cítiť, že si pekný kvietok a taká ľahšia. Zatiaľ soft, neskôr ultra soft.
@anonym_4cc0d5 soft a ultra soft?🤣 ja nehovortim ze bol nejaky mega uchylak, len som sa spytala ci niekto zazil s gynekologmi nieco podobne. A cim starsia tak tym vacsia “…” sa zo mna stane? urazky si mozes nechat
Chcel ťa rozveseliť
@anonym_autor nemas stale toho isteho gynekologa?
@domkakvet zial nie, neviem co je toto za kolobeh u nas na gynde. Chodim tam podla obvodu. Predtym tam bol muz, potom zena, potom ina zena, a vzdy ked si pozriem stranku tak su tam vypisane uplne nove mena, pride mi to na hlavu stale vsetko vysvetlovat novym lekarom a lekarkam
@domkakvet zial nie, neviem co je toto za kolobeh u nas na gynde. Chodim tam podla obvodu. Predtym tam bol muz, potom zena, potom ina zena, a vzdy ked si pozriem stranku tak su tam vypisane uplne nove mena, pride mi to na hlavu stale vsetko vysvetlovat novym lekarom a lekarkam
@anonym_autor este som nepocula, ze by sa niekde menili a uz vobec nie tak casto, myslim, ze uz len to mas zazitok mat tam stale niekoho ineho a vysvetlovat neviem co im mas, ved vsetko maju napisane v karte.
@anonym_autor este som nepocula, ze by sa niekde menili a uz vobec nie tak casto, myslim, ze uz len to mas zazitok mat tam stale niekoho ineho a vysvetlovat neviem co im mas, ved vsetko maju napisane v karte.
@domkakvet ked som bola prvykrat bol muz a zena. druhykrat tam bola uplne ina zena. Teraz je tam iny muz a ina zena a pred 2 mesiacmi ked tam bola kamaratka tam bolo zas ine meno…GYN-MED bebravska
@anonym_autor to so treba len naňho zvyknúť keby si chcela vedeť viac čo a ako klude napíš
@vargovaalzbeta zvyknut? jeho spravania je neprofesionalne a neakceptovatelne!!! okamzite odtial utec, keby mne take veci povie tak to hned olutuje
@anonym_4cc0d5 nemudruj, ten lekar je cisty uchyl a jeho spravanie je neakceptovatelne
@anonym_autor Máš právo si vybrať lekára. Ja som tiež vymenila gynekológia za gynekologičku a je to fakt iné. nemám blbý pocit a ani zábrany. Jednoducho sa musíš spoľahnúť na svoj inštikt, a počôúvnuť ho. Nedávaj na reči, že musíš vydržať. Nič také nemusíš. Nevyhovujú ti jeho spôsoby, odbornosť, pach, reči...hocičo, vymeniť. Je to tvoje telo a intímne záležitosti. Lekár ti musí n a100% vyhovovať.
@anonym_4cc0d5 A ty si debil. Totálny
@domkakvet ano, su take ambulancie, tiez som svojho casu do takej chodila. Vzdy ma objednali k tomu, co tam zrovna bol.
Ahoj, išla by som inde na tvojom mieste. Je to neprofesionálne správanie. Nemá sa čo starať o tvoj súkromný život.
U gynekológa mám iba dobre skúsenosti.
Podobné reči mal môj šéf v práci, keď som povedala že som unavená z práce, tak mi povedal, že treba mi poriadneho chlapa.
Povedala som mu, že sa s ním o tom nebudem rozprávať. Odišla som z tej práce.
@domkakvet Áno mení,
U nás v meste sa takto menia lekári v ambulancii v nemocnici. Stále je tam niekto iný, každý deň iný lekár. Majú rozpis niekde uverejnený. Ja mám na myslí bežnú ambulanciu, nie pohotovosť.
@anonym_autor ja som mala ženu. Tá bola veľmi necitlivá. Keď ma vyšetrenie bolelo povedala mi. Čo budeš robiť keď budeš rodiť? No bola dosť neempatická. Odišla som od nej.
lekara som schytala preto, pretoze v gynekologickej ambulancii sa vkuse striedaju gynekologovia a tak aj gynekologicky😀 neviem co ste take rozzhavene, taketo diskusie tu uz boli tak nechapem tieto vase komentare. len ma zaujimalo ci mate aj vy take skusenosti s muzmi gynekologmi wtf
@anonym_autor Lebo klameš, ty trúba? Gynekológa si vyberáme a nie, že schytáme☹ A ešte delikateska, že vraj sa tam striedajú, ako na páse...To čo za pi*ovina? Ja mám svoju lekárku už 40 rokov. To sa ti v jednej ambulancii striedajú lekári ako najatí?
@anonym_autor môj gynekológ má 1 ordináciu celé roky, s nikým iným sa tam nestrieľa. U nás má každý gynekológ či gynekologicka svoju ambulanciu. To, čo ty píšeš nechápem. Veď potom kde máš kartu? A prečo sa tam tak striedajú, to je jedna ambulancia pre všetkých gynekológov? Nejako mi to nesedí. A nie, môj gynekológ je skvelý človek, nikdy nemá blbe reči.
@anonym_autor Lebo klameš, ty trúba? Gynekológa si vyberáme a nie, že schytáme☹ A ešte delikateska, že vraj sa tam striedajú, ako na páse...To čo za pi*ovina? Ja mám svoju lekárku už 40 rokov. To sa ti v jednej ambulancii striedajú lekári ako najatí?