Zážitky s gynekológmi. Máte divné skúsenosti?
Zdravim, mam 21 a ako prveho gynekologa som schytala muža. Bola som tam hlavne kvôli problémom s menštruáciou pretože som mávala tráviace ťažkosti pri ms ktore trvali aj pred aj po, proste som nevedela už fungovať. Mala som veľký stres, mala som 18. Sestrička ma pri vyšetrení držala za ruku a bola som celá vyklepaná, bolo mi až na omdlenie. Lekár sa zasmial a povedal že som modrá ako motýlik na stene (samolepka). Vyšetrenie bolo krátke a bolo to ako tak ok až na tú hanbu. Keď sme sa rozprávali po vyšetrení tak sa zasmial na mojom probléme a povedal že nikdy nič také nepočul aj keď mi iná gynekologička povedala že to niektoré ženy takto majú a že chlap to tak nepochopí. Potom mi nasadil antiku (ani viem chémia, nie je to dobré, ale nebudeme to tu rozoberať, antika mi pomohla s mojim problémom). Pýtala som sa ho či nebudem mať kadejaké nepriaznivé účinky, napríklad depresívne epizódy a on sa zasmial a povedal že keby predo mnou stojí 10 chlapov bez trička tak by som nemala žiadne depresie a že som mladá a pekná a že keď budem mať s mojim priatelom pohlavný styk tak že nebudú žiadne depresie a takéto hovadiny hovoril. No a o pár dní idem na prehliadku a zas som schytala gynekológa, no iného, tak sa bojím ako bude perliť aj on. Máte nejaké takéto divné zážitky?😶
@anonym_autor Čím budeš staršia tým väčšia ... sa z teba stane. Už teraz podľa písania cítiť, že si pekný kvietok a taká ľahšia. Zatiaľ soft, neskôr ultra soft.
@anonym_4cc0d5 to čo tu trepeš za chujoviny?

@anonym_autor Lebo klameš, ty trúba? Gynekológa si vyberáme a nie, že schytáme☹ A ešte delikateska, že vraj sa tam striedajú, ako na páse...To čo za pi*ovina? Ja mám svoju lekárku už 40 rokov. To sa ti v jednej ambulancii striedajú lekári ako najatí?
@anonym_8e1b8f Nemusí klamať.
Už mi niekto hovoril, že chodí ku gynekológovi do nemocnice. Striedajú sa tam traja lekári. Majú rozpis kedy kto robí.
Nechodím tam, tak neviem presne ako to funguje.
Autorka, ty ak sa tam cítiš zle určite ho zmeň. Nedaj sa
Je to neprofesionálne, nájdeš niekoho iného.