Zdravotné ťažkosti a snažilkovanie

nawara
22. máj 2015

Ahojte chcem sa opýtať, či ma niekto pozitivnu spravu a nebodaj je alebo bol v podobnej situacii. Od septembra minuleho roka sa snažime o babo. Samozrejme neuspesne. Prejdem rovno k veci. Doktor mi na zaklade vysetreni zistil tieto problemy: PCO, nemavam menzes, len ak je vyvolany hormonmy beriem na to Duphaston, nemavam ovulaciu, nepracuju mi vajecniky, na to mam zas clostilbegyt a najnovsie mamasi nejake protilatky co nicia spermie. Tak mam zase ešte pridany Estrofem. Chodim na sono 12tý den cyklu. Zatial teda bez naznaku aktivity. Je tu niekto, kto sa z niečoho podobneho vyhrabal?
Dakujem

bonaqa2013
22. máj 2015

@nawara ešte skús pozrieť skupinu, či sa tu nenachádzajú žienky čo majú podobný problém - snažilky. Ešte najviac by ti vedeli poradiť...

ematko29
22. máj 2015

Presne vsetko co si napisala som mala aj ja.akurat okrem tych protilatok na spermie.tiez som brala klostylbegit azaucinkoval vzdy na 2ciklus.mam pomocou neho 2dcery.ak by ti hned neucinkoval,lekar ti moze zvysit davku.k tretiemu babetku sme prisli bez liekou ani sme neplanovali.