Ženské dni
Ahojte baby, chcem sa len spýtať či to niektorá z vás zažila. V júli mi meškala ms 15 dní, volala som doktorke pravdepodobne cysta, mala som prísť no medzitým na druhy deň nad ránom mi prišli, trvalo to 4 dni a následne na to sme odchádzali na dva týždne na dovolenku. Na konci dovolenky mi to znovu prišlo na 4 dni a teraz to mám znovu už 5ty deň. K doktorke sa chystám len má dovolenku takže budem musieť vydržať. Len som ostala taká v strese že čo sa deje. Tehotná nie som ani neplánujem byť momentálne teraz. Stretli ste sa s tým niektorá?
Dakujem za odpovede.
takže mi ostáva len počkať si na lekárku, len mám z toho hrozný strach za posledný rok mám toľko problémov po zdravotnej stránke že neviem či zvládnem daľší
ja som bola na preventívke asi týždeň predtým ako som to mala dostať, vtedy mi to vlastne meškalo tých 15 dní,ale na nič neprišli teda aspoň o tom neviem
Ahojte baby,mám tu update,ms tretia v poradí za júl skončila po 8smich dňoch,len na prsiach pociťujem bolesť pri väčšom dotyku a na jednej bradavke mám akoby hrčky,s tým ste sa niektorá stretla? Doktorka má dovolenku do 11.8 takže od pondelka tam môžem až ísť

@romcix213 môže byť kľudne cysta alebo aj hormonálna nerovnováha