icon

Myslíte, že môžem byť tehotná?

18. jan 2022

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či môžem byť tehotná…mali sme s priateľom chránený pohlavný styk (kondóm sa sa nam neroztrhol a ani sa neurobil cez kondóm do mňa) a naozaj sme si dávali pozor 2tyždne potom mi mala prísť menstruacia ja som bola uz týždeň vo veľkom strese a tak meskala cca 1-2 dni zisťovala som či môžem byť tehotná a tak som kontrolovala krčok (bol otvorený) a následne v ten istý deň cez noc som dostala silnú menštruáciu (silná menštruácia trvala 2 dni) potom už bola slabšia a na konci len špinenie s prímesou krvi…a tak sa chcem spýtať myslíte že môžem byť tehotna? A to krvácanie mohlo byt iba z poranenia krčka?

petka1402
•
18. jan 2022

Nestresuj tehotná nemáš byť z čoho... Pre pokoj v duši si sprav test

jaskolka
•
18. jan 2022

Veď si urob test. Šanca je prakticky nulová (mali ste kondóm, a chlap sa ani neurobil). Okrem toho si mala menštruáciu normálne v termíne, krvácanie bolo klasicke, teda žiadne slabé špinenie.
A čo sa týka kŕčka, to ako z akého dôvodu si ho kontrolovala? Lebo to by mi ani nenapadlo, že obávam sa, či som tehotná, tak miesto testu si idem hmatat kŕčok

silviazlat
•
18. jan 2022

Len sa tam špáraj a keď si tam zavedieš nejaku infekciu tak budeš zas nariekať na MK???
Prečo myslíš, že takýto problem musi znamenať tehotenstvo??

autor
•
2. feb 2022

@jaskolka no práveže som mala klasicke krvácanie len 2dni a ostatne len uz take slabe spinenie…no robila som si test a je negativny dúfam že to tak naozaj je a vysledok nieje skreslený (ako som sa tu dočítala že ženám aj v 10tt vyšiel test negativny)

jaskolka
•
2. feb 2022

A koľko myslíš, že máš počas menštruácie silno krvácať? Veď intenzita sa mení jasne ze nebudeš 5 dní krvácať stále rovnako silno.
A negatívny test v 10 tt je skôr ojedinelý, vôbec nie pravidlo
A hmatanoe krčku.. To ako co tým chcelasi zistiť? Co si ty gynekológ, že si ideš ohmatavat kŕčok? 🙊🙈Prečo ta taka somarina vôbec napadla?

autor
•
2. feb 2022

@jaskolka viem že inokedy cez cyklus mávam silnejšiu menštruáciu teraz som po 2 dnoch nemamla skoro nic -ale bežne mávam aj po dvoch dnoch silnejšie krvácanie ako som mala teraz.
No aj tu na mk som si prečítala o tom a veľa žien sa podla toho riadilo.A vôbec to nebolo ťažke nahmatať😅

jaskolka
•
2. feb 2022

Ale ja skor myslím, že načo si ten krcek hmatala.. Akože co si z neho chcela vyčítať ci sa usadza vajíčko v maternici, alebo aký dôvod si na to mala?A ako vravím, to ze jednej žene z 1000 náhodou test nič neukáže, to mi skôr príde ako rarita, alebo že skôr proste zle ten test urobila. Nie ako pravidlo, že každej druhej sa to stane 🙈
A to, aké krvácanie mam trebárs ja, mi v živote nenapadlo extra sa sledovať, či denne miniem 6 vloziek alebo len 4 , lebo skrátka to je veľmi individuálne, a môže sa to meniť. Tiež niekedy je trichu slabšie, inokedy silnejšie, ale žeby som z toho vyvodzovala, že som možno tehotná.. Ani raz mi to ani nnenapadlo a to som tehotná 3x

autor
•
2. feb 2022

@jaskolka ano presne to lebo som sa docitala ze sa podla toho da urcit ci je zena tehotna alebo nie.Ale ďakujem som aspoň kludnejšia

jaskolka
•
3. feb 2022

Podľa krčku to ale zrejme vie určiť jedine gynekológ. Laik pochybujem...zbytočne to robiť, ešte si môžeš zaviesť nejakú infekciu, alebo sa nechtiac poranit