Ahojte máte skúsenosti s týmito probiotikami? 🙂 volajú sa Her Biotic
@domisepesi áno daj mi potom
Vedieť toez nad nimi premýšľam
@timea301196 Ahoj 🙂 ja ich užívam teraz prvý týždeň,môžem potom napísať ci vidím zmenu...ale zatiaľ vidím ze mam ovela menej chuť na sladke😄😄čo je pre mňa plus
@klara1957 super daj vedieť či sa mi to oplatí
@timea301196 po akej dobe od objednania ti prišli? Lebo ja na ne čakám už vyše 3.tyzdnov….. 🤬
@domisepesi ja som ich ešte neobjednavala
@timea301196 prepac, chcela som odpísať klara1957… no zatiaľ beriem týždeň rozdiel žiaden nebadam… uvidime ako to bude ďalšie dni
No ako už vám pomohol
@timea301196 2tyzdne uzivam a nemôžem povedať jedno kryve slovo… top ! Žiadna chuť na sladké ani ta najmenšia. Tieto sviatky som zjedla dokopy 5koláčov od 24.12. 😁 ploche brucho po kapustnici je tiež nezvyčajné. Dole ziadne svrbenie/pálenie ani nepríjemný výtok.
Odporucam všetkými 10 !!!
@domisepesi objednala si si ten balíček?
@timea301196 dva kusy na skúšku, her biotic
@timea301196 +zinok na podporu imunity, citala som vo fórach že je treba doplniť aj to
@klara1957
@domisepesi
Ahojte, po dlhsom case ako ich hodnotite nakoniec? Oplati sa ich kupit? 🙂
@luc1a odporucam veľmi veľmi veľmi, uzivam druhé balenie nemám žiaden problém tam dole nedá sa to porovnať s nejakym “canesten gyn” a tabletami z reklám. Pri týchto sa dostavil účinok po 3dnoch a ja nemám žiaden problém ani nafúknuté brucho. Za mna top top top. Chcem vyskusat aj iné, najviac ma lákajú tie proti celulitíde. Určite vyskusam.
@luc1a Ahojte 🙂ja som teraz douzivala druhé balenie,ale priznávam ze často ich zabudnem večer vziať...čiže ich neberiem úplne každý večer.
Ale za mňa odporúčam,ja som skôr mala problémy s močových cestami a vidím rozdiel,aj mam oveľa viac energie,zvyknem byť dosť unavená cez deň 🙂🙂aj z gynekologickeho hľadiska sa mi trochu polepsilo...budem brat naďalej tak uvidím
@domisepesi pekny deň 🙂 tiež zvažujem kupu týchto piruliek. Môžem sa spýtať ake ste mali tazkosti prosím? Lebo uz som zúfalá 2 týždne do zadu atb capiky a zasa je vytok späť. :( uz neviem co skúsiť:( dakujem za radu
@klara1957 idem sa opýtať berieš aký druh konkrétne
@suesuue napíšte mi súkromnú správu
Ahojte,prepáčte ze tak neskoro 🙂ja beriem Her biotic....cca 4 mesiac teraz..ale niekedy i h zabudnem večer vziať..
Za mňa spokojnosť,cítim rozdiel...ale myslím ze až tak po 3 mesiacoch som začala mať pocit ze mi to zaberá na gyn.zapaly q nafúknuté brucho.
Začala som dnes užívať od nich aj Macu....tak uvidíme.
Čiže za mňa odporúčam 😉
@timea301196 ahoj, minuly týždeň som si objednala hneď dve balenia na zaklade recenzií, účinky sa dostavia vraj už po prvom týždni. Môžem ti dať vedieť aký mám z toho pocit a ci sa niečo zmenilo 🙂 …vraj je to individuálne a nesadne to každej 🙄
Ale ja verím, že mne Ano lebo už si neviem rady…