icon

Zhubný nádor po konizácii krčka

lucintus
21. jún 2025

Ahojte baby,
som na smrť výstrašena. Prosím o radu. Som po konizácii krčka. Hpv 16 som mala.
Prišli výsledky z histológie a veľmi zle. Zhubný nádor 1mm vo vnútornej strane krčka bol zobratý… čo ma čaká ďalej ? Aký je postup ? Doktorke idem až za 2 týždne a dovtedy sa zbláznim… znamená to, že mám rakovinu ? Zobrali niekomu maternicu ? Som stym ok, ak je to problémové nech to ide radšej von. Som zúfalá a normálne sa zbláznim.
Ďakujem za každé rady🙏🏽

guudy
22. jún 2025

@lucintus ahoj, ano, zhubny znamena rakovinu. Teraz si v soku z novej informacie. Chce to cas na spracovanie situacie. Kazdopadne, zivot ti nekonci, len sa zmeni.
Ked pojdes k dr, povie ti dalsi postup. Ten zavisi od vysledkov histologie a stadia ochorenia. Budes musiet pockat teda na dr.
Drzim palce❤️

hytal
22. jún 2025

Ja len toľko, že ti veľmi držím palce. Tiež som mala zlú histológiu, kvôli moho početným myómom mi zobrali maternicu. Po operácii mi povedali, že histológia bola zlá kvôli zápalovým procesom a bolo už všetko OK. Tak len kľud a počúvaj lekárov.

majamat
22. jún 2025

ja viem, ze sa strachu nevyhnes, ale skus to spracovat. rakovina ma urcitu postupnost. najskor zle vysledky na krcku - to je stale len prekanceroza a potom z toho moze vzniknut rakovina. su stadia, ty si bola zachytena na zaciatku.
cim skor sa zachyti rakovina, tym lepsie sance na vyliecenie.

rakoviny su roznetypy,a le teda poznam zenu, co bola odoperovana pred 20r a to mala asi 1/2 roka hnusny vytok. je to mama mojejkamaratky, ona sa mi zverila, ez mama odklada vysetrenia,a le nasla jej spinave nohavicky.
naozaj mas velku sancu dostat sa z toho, co je super.

lucintus
autor
8. júl 2025
@guudy

@lucintus ahoj, ano, zhubny znamena rakovinu. Teraz si v soku z novej informacie. Chce to cas na spracovanie situacie. Kazdopadne, zivot ti nekonci, len sa zmeni.
Ked pojdes k dr, povie ti dalsi postup. Ten zavisi od vysledkov histologie a stadia ochorenia. Budes musiet pockat teda na dr.
Drzim palce❤️

@guudy ďakujem veľmi pekne… tak caka ma radikálna histerektomia. Rez cez brucho… Zoberú všetko a vaječníky mi nechajú…
CT mám super bez metastáz. Veľmi sa bojím 😔

lucintus
autor
8. júl 2025
@majamat

ja viem, ze sa strachu nevyhnes, ale skus to spracovat. rakovina ma urcitu postupnost. najskor zle vysledky na krcku - to je stale len prekanceroza a potom z toho moze vzniknut rakovina. su stadia, ty si bola zachytena na zaciatku.
cim skor sa zachyti rakovina, tym lepsie sance na vyliecenie.

rakoviny su roznetypy,a le teda poznam zenu, co bola odoperovana pred 20r a to mala asi 1/2 roka hnusny vytok. je to mama mojejkamaratky, ona sa mi zverila, ez mama odklada vysetrenia,a le nasla jej spinave nohavicky.
naozaj mas velku sancu dostat sa z toho, co je super.

@majamat ďakujem ti ❤️

balerina2025
8. júl 2025
@lucintus

@guudy ďakujem veľmi pekne… tak caka ma radikálna histerektomia. Rez cez brucho… Zoberú všetko a vaječníky mi nechajú…
CT mám super bez metastáz. Veľmi sa bojím 😔

@lucintus drzim palce🍀

lucintus
autor
8. júl 2025
@balerina2025

@lucintus drzim palce🍀

@balerina2025 ďakujem 😔

lucintus
autor
8. júl 2025
@hytal

Ja len toľko, že ti veľmi držím palce. Tiež som mala zlú histológiu, kvôli moho početným myómom mi zobrali maternicu. Po operácii mi povedali, že histológia bola zlá kvôli zápalovým procesom a bolo už všetko OK. Tak len kľud a počúvaj lekárov.

@hytal ďakujem 😔

mk22
24. aug 2025
@lucintus

@hytal ďakujem 😔

@lucintus ahoj, uz mas po?

lucintus
autor
24. aug 2025
@mk22

@lucintus ahoj, uz mas po?

@mk22 Ahoj áno 🙂

mk22
24. aug 2025
@lucintus

@mk22 Ahoj áno 🙂

@lucintus tak super, mas aj ďalšiu liečbu? A cítiš sa ako po zákroku?

lucintus
autor
6. okt 2025
@mk22

@lucintus tak super, mas aj ďalšiu liečbu? A cítiš sa ako po zákroku?

@mk22 našťastie nepotrebujem ďalšiu liečbu. Histologia z veľkej operácie bola negatívna. Podchytili mi to včas. Cítim sa konečne výborne. ❤️

anonym_d3daca
6. okt 2025
@lucintus

@mk22 našťastie nepotrebujem ďalšiu liečbu. Histologia z veľkej operácie bola negatívna. Podchytili mi to včas. Cítim sa konečne výborne. ❤️

@lucintus super, drz saaaa❤🍀

lucintus
autor
7. okt 2025
@anonym_d3daca

@anonym_d3daca ďakujem ❤️

hytal
7. okt 2025
@anonym_d3daca

@anonym_d3daca To je skvelé, som veľmi rada.

hytal
7. okt 2025
@hytal

@anonym_d3daca To je skvelé, som veľmi rada.

@hytal Prepáč, patrí lucintus.

sonya61
22. nov 2025

@lucintus ahoj môžem sa popýtať ?

lucintus
autor
22. nov 2025
@sonya61

@lucintus ahoj môžem sa popýtať ?

@sonya61 ahoj jasneee