icon

Žienky brala niektorá Normix?

silviatko
25. jún 2019

Prosím ktorý deň vám zabrali?

adelakom12
25. jún 2019

@silviatko ja som brala, mne zabral, teda aspoň už nemávam tie problémy, čo som mala... 🙂

3009
25. jún 2019

@silviatko ťažko povedať, že kedy zaberie. Podľa toho na čo ho máš predpísaný. Ja som ho napr. brala 1 rok po diverkulitíde. Teraz ho beriem, ak nastanú problémy, ale nečakaj zlepšenie skôr ako za týždeň po dobratí. Možno bude treba kúru opakovať po 3 týždňoch.

silviatko
autor
25. jún 2019

@3009 no ja mam caste hnacky..beriem 2den zatial ziadne zlepsenie

chichua
25. jún 2019

Ja som brala normix na hnačku vyvolanu baktériu Clostridium difficile a zabral mi celkom rychlo.

bambu25
25. jún 2019

@silviatko ahoj 🙂 mne Normix veľmi pomohol. No videla som veľký pokrok až po 3 týždňoch sú to dlhodobejšie ATB. Dobrala som ich vo Februári tohto roku, odvtedy je to takmer dobre 🙂

silviatko
autor
26. jún 2019

@bambu25 takmer dobre je čo? :-/

mamina00
Autor odpoveď zmazal
nemethbea
9. mar 2021

@chichua ahojki...nehnevajte sa,iba sa chcem spýtať o Normixe...uživala som atb silné na uroinfekt...mala som clostridium pozit...liečili ma Vankomycinom,2 .týždeň uživam iba probiotiká...boli ste na kolonoskopii a potom naordinovali Normix?...hnačkovať nehnačkujem iba ma boli celé hrubé črevo...máte sa dobre?...nevrátila sa tá hnusoba?

3009
9. mar 2021

@nemethbea zápal hrubého čreva sa zvykne opakovať. Takže liečenie Normixom je dlhodobá záležitosť.

nemethbea
9. mar 2021

@3009 ja som jisková sestrička...ibaže ľúbim riešiť veci prirodno...no neviem či ten Normix je vhodný do toho zapáleného čreva...asi strava hoji lepšie...a druhý môj problém...vaginálna mykóza od atb...mám čo riešiť...

3009
9. mar 2021

@nemethbea Z mojej niekoľkoročnej osobnej skúsenosti na zápal hr. čreva nejakä prírodná liečba nepomáha. Len môže napomáhať k lepšiemu fungovaniu, ale liečiť to neliečia. Dobre je Opti Fibre a jačmenné otruby a probiotiká.

nemethbea
10. mar 2021

@3009 vďaka pekne za odpoveď,vyskúšam...a jačmenné otruby dávať do jedla,či?...ako to papať?

3009
10. mar 2021

@nemethbea jačmenné otruby je možné dať do jogurtu a pod, alebo ak jete surovú zeleninu posypať dobre s ním zeleninu, posypať chlieb s pomazánkou.

3009
10. mar 2021

@nemethbea Tie jačmenné otruby sú mleté.

chichua
10. mar 2021

@nemethbea ja som mala normix na liečbu clostridie.. Ak ju už nemáte určite by som nešla do ďalších atb. Ja som bola potom rok na bezlepkovej a bez mliečnej strave.

nemethbea
10. mar 2021

@chichua a teraz o.k?...no uvidím ako to tam vnútri vyzerá...snáď dr poradí...diétujem,uživam silné probiotiká...ktoré sa vám najviac osvedčili?

nemethbea
10. mar 2021

@3009 kuknem...vďaka❣️

chichua
10. mar 2021

@nemethbea probiotika vivomixx. Sú najsilnejšie. Som ok. Ale trávenie nie je už také ako pred infekciou

nemethbea
10. mar 2021

@chichua ❣️

nemethbea
29. mar 2021

@nemethbea ahojki...chcela by som sa spýtať,teba po určitom čase po clostridiu neboleli kľby??...mňa taak bolia kolená a kľby na rukách🥺

nemethbea
6. apr 2021

@chichua teba neboleli kľby všade po clostridiu?...mňa všetky kľby začali bolieť ale aj mäso🙄

ketinka23
16. aug 2024

@3009 ahoj prosím ta mala som 1 epizódu divertikulozy môžem sa spýtať čo jedavas?? A momentálne beriem normix prvý deň tak vlastne naozaj co jest 🙈

3009
17. aug 2024

@ketinka23 po epizóde jesť len biele pečivo, žiadne strukoviny, diétne veci, vyhýbať sa vláknine, užívať normix.

ketinka23
17. aug 2024

@3009 ďakujem

tatry5
11. dec 2024

@silviatko Užívala som práve teraz- mne vyvolal arytmiu, vysoký tlak a silné návaly tepla- pokračovať nebudem