icon

Zistí gynekológ, že som už mala styk?

14. jún 2021
Strana
z2
pribinak
14. jún 2021

Áno

autor
14. jún 2021

@pribinak a ak by som povedala ze blanu mam roztrhanu iba kvôli tomu ze som masturbovala itak to zisti?

ofzuza
14. jún 2021

Nemyslim. Mna sa snazil presvedcit, ze som uz mala a nebola to pravda.

pribinak
14. jún 2021

Celkom tomuto nerozumiem. Akože jemu mize byt úplne jedno vi si styk mala alebo nie, ci si panna alebo nie.
Jediná sk by si bola mladšia ako 15 rokov

autor
14. jún 2021

@pribinak no pretože mam problem s menstruaciou, mam ju dlhodobo.. nie nie som mladsia ako 15r

klip0
14. jún 2021

Ak ide o to, že nemáš 18 a musis tam ísť s mamou a nechceš aby to vedela, tak by som to uhrala nejak. Nedokáže ti že si o ňu prišla pri sexe .
Ak nejde o to tak ti to môže byť jedno

autor
14. jún 2021

@klip0 takže ak by som povedala ze som o ňu neprisla pri sexe, uveril by tomu? :D

klip0
14. jún 2021

Uveril čoby nie, pokiaľ nebudeš mať v sebe dávku ejakulatu 😅 ale otázne je prečo sa pýtaš lebo žiadny gznekolog sa nikdy nepýta ako si prišla o panenskú blanu

zuz0110
14. jún 2021

A preco by si mala vlastne ist na vysetrenie s mamou? Ak aj ide mama s tebou, pocka predsa u sestricky/pred ambulanciou. Ale teda doktor sa pyta, ked pride mlada slecna, ci uz mala styk a ci teda bude vysetrovat vaginalne alebo analne. Iba o to mu ide.

petamich
14. jún 2021

ono hlavne vacsina gynekologov sa pyta ci si este panna z praktickeho dovodu a pred samotnym vysetrenim - ak je totiz pacientka panna, tak vysetrenie prebieha iba palpacne (nie prostrednictvom nastrojov) a niektori gynekologovia dokonca iba cez konecnik - takze pytat sa ta isto bude, nezaujima ho ako a kedy si prisla o panenstvo ale preto, aby zvolil vhodnu formu vysetrenia

kitycat
14. jún 2021

To si hadam vies zajst aj sama nagyndu nie? Ja sa ani neapmatam, ci tam so mnou mama bola... Ale asi nie 🤔

chrumka120
14. jún 2021

Máš otázky akoby ta mal mame nabonzovat, však tu kartu ma on u seba, nemáš to v zdravotnom zázname svojom a jemu to je úplne jedno čo si robila, ako písali pýta sa to z praktických dôvodov a zájsť tam fakt môžeš aj sama bez mamy v tvojom veku

autor
14. jún 2021

@chrumka120 dakujem všetkym

judar
14. jún 2021

To uz doba zasla tak extremne daleko ze si dievcence svojpomocne trhaju blany aby sa pred chlapcami nehanbili?

autor
14. jún 2021

@judar nie, mala som styk, len to nechcem riešiť pred mamou :D

autor
14. jún 2021

mam problem s dlhodobym krvacanim, už mi to trva 2 a pol tyzdna, a bud mam krv cervenu alebo hnedu..vytok mi niekedy nejde 3 dni a potom opät pride tak preto

noemikatka
14. jún 2021

@judar 😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
14. jún 2021

@miriam11 no lenže nemám žiadne iné priznaky.

autor
14. jún 2021

@miriam11 a robila som si test a vysiel mi negativ

autor
14. jún 2021

@miriam11 robila som si test v piatok a vysiel mi negativny, priznaky nemám zatiaľ žiadne, len mam castwjsie mocenie.. ovulaciu som mala 15.6 a 17.5 tak môže byt ze som??

andrea_82
14. jún 2021

@kitycat teraz musia deti do 18 rokov chodit s rodicmi, ktori podpisuju informovany suhlas s vysetrenim. Bez rodica by ju nemal vysetrit.

dejna_
14. jún 2021

Keď teda ženy hovoria že musí mama podpísať súhlas tam ju zoberte ale keď vás bude lekár vyšetrovať je podľa mňa blbosť aby sa pozerala 😬 snáď počká za dverami a potom ju možno zavolá a povie čo je vo veci 🤷. Nemyslím si že bude pri samotnom vyšetrení prípadne ju pošlite sama za dvere a povedzte potom ťa zavoláme

1mina
14. jún 2021

Neviem si predstavit naco by to.aj komentoval teda bezne to nerobi 🤷‍♀️ a pokial ide o mamu tak by som jej jednoducho povedala ze mi je trapne aby bola vnutri pri rehliadke 😊

petamich
14. jún 2021

autorka aky ma zmysel, ze si zadas tri temy? navyse jednu anonymne, druhu nie 🤷‍♀️

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/mam-negativny-test-som-bez-priznakov-iba-castejsie-mocim/

toto je uz tretia tema - v prvej si riesila to dlhotrvajuce spinenie/krvacanie a zeny ta posielaju k lekarovi, druha ci gynekolog zisti, ze si mala pohlavny styk a tretia, ci mozes byt tehotna a opat ta posielaju k lekarovi -> tak asi treba ist k tomu lekarovi a ak tam pojdes s podozrenim, ze si tehotna, resp. cu mozes byt tehotna, isto treba skusit aj tu story, ze si o panenstvo neprisla pri sexe 🤦🏼‍♀️

0silvia0
15. jún 2021

Cize mas medzi 16-17 rokom. Ak musis ist s matkou, matku nechas cakat vonku, len podpise v pripade potreby papiere. Urcite nepojde s tebou do ordinacie a urcite nebude pozorovat gynekologove ruky pri vysetrovani. A urcite nebude gynekolog preberat s matkou tvoj sexualny zivot. Ak si nahodou tehotna, tak da to matka aj tak raz dozvie, takze skus nestresovat.

jaskolka
15. jún 2021

Doktorovi je úplne jedno, či si už mala styk, pýta sa to preto, aby vedel, aky postup a nástroje zvoliť pri vyšetrení. Ale keď tam prídeš s tým, že si možno tehotná, tak by už bola úplná hlúposť tvrdiť, že panna nie si kvôli masturbácii, to automaticky ta bude brat, že panna už nie si. Ak ideš kvôli podpisu s mamou, tak kľudne požiadaj, aby počkala vonku v čakárni, alebo u sestry, to nie je nič čudné

martinaju
15. jún 2021

Zbytočne to riešiš súhlas podpíše u sestričky k doktorovi pôjdeš sama. Aj keď teda neviem ja si nepamätam, že by mama/otec niečo podpisovali (vždy ma viezli keďže som si vybrala lekára v inom meste) ale teda ja som zas nemala ani problém s tým, že by nevedeli že som mala už sex. A moji rodičia ani nikdy neriešili čo sa bavím s lekárom jediná otázka či je všetko ok. Osobne si myslím, že ani tvoja mama nie je včerajšia a asi minimálne tuší, že si sex už mala. A teda bude sranda ak by si povedala doktorovi, že nie pohlavný styk si nemala a nakoniec by si bola tehotná to by ma celkom zaujímalo ako by si to vysvetlovala potom (aj keď je to nepravdepodobné).

klip0
15. jún 2021

A ja by som sa inak v mladom veku viac hanbila pred mamou a lekárom povedať že som o panenskú blanu prišla pri masturbácii ako to že som proste mala sex 😅🤷

gabrielkaa
15. jún 2021

Povedz ze pouzivas menštruačné tampóny. Inak aj ja mám dcéru a mrzelo by ma keby som takúto vec nepostrehla. …u tak mladého dievčaťa.

Strana
z2