Žltý výtok bez príznakov
Ahojte ženy. Mám 38r a už niekoľko mesiacov silnejší výtok svetložltej až miernežltej farby (taký zvyčajne na bielom podklade). Nie je vodnatý ani hustý, je však tekutejší, krémový. Nezapácha, nesvrbí, nemám žiadne ťažkosti, nič...
Roky som nemala žiadne problémy. No toto ma aktuálne extrémne obmedzuje, pretože vkuse nosím intímky a aj tak často vylezie aj mimo nich 🙄 a hneď to vidno na tesnejšom oblečení, teraz v lete som s tým totálne na nervy. Ja som intímky nikdy nemusela používať.
Z gyn.mam jedine endometrióznu cystu (dali mi na to hak) a ascus, iné nič. Partnera niekoľko rokov nemám žiadneho.
Máte niektorá skúsenosti?
Ku gyn idem až o 2 týždne, má teraz dofču.
@anonym_autor akú používaš antikoncepciu
@vysledky normalnu kombinovanu. Vreya
Ale výsledky ste mala ascus mali ste aj zmeny na krčku
@vysledky ano kolposkopia bola, aj opakovane, len nejake jazvičky, nic podozrive povedal onkogyn., bral aj biopsiu - negat. To som mala pred 3r problem s imunitou telo sa mi zosypalo na viacerych frontoch, odvtedy je vsetko ok, nic nove sa nedeje.
@vysledky ano kolposkopia bola, aj opakovane, len nejake jazvičky, nic podozrive povedal onkogyn., bral aj biopsiu - negat. To som mala pred 3r problem s imunitou telo sa mi zosypalo na viacerych frontoch, odvtedy je vsetko ok, nic nove sa nedeje.
@anonym_autor napíšte my správu ďakujem
Veľa vytoku más? Lebo ak iba trošku, to je normálne

@anonym_autor akú používaš antikoncepciu