Zmena gynekológa
Ahojte, viete poradiť, ako na to krok za krokom? Moja gynekologicka odišla do dôchodku, namiesto nej prišli dvaja, ktorí sa striedajú. Už dlhšou dobu zvažujem odchod, nakoľko som sa aj odsťahovala, tak by som hľadala niekoho v okrese môjho trvalého pobytu. Ďakujem za skusenosti
Väčšina berie ku začiatku mesiaca. Tak to pories teraz alebo potom mozno až o mesiac
Ja som to riesila presne ako ty ze moja isla do dochodku tak som hladala ineho 🙂 pisala som do ambulancie, ci ma mozu zobrat. Nasledne sme zavolali a dohodli si stretnutie, na ktorom mi dala ten palier na vyradenie z evidencie. Vypisuje sa tam nazov a adresa stareho aj noveho gyn, to som poslala mojej starej lekarke a uz som dalej neriesila. Stara gyn poslala kartu novemu a potom ked prisla karta, opat sme si so setrickou zavolali a dohodli preventivku. Je jedno ci to robis na zaciatku, v strede alebo na konci mesiaca. Len je tam nejaka ochranna ci aka lehota ze az na dalsi mesiac ta moze novy gyn vysetrit aby si nic neplatila.
Takze, vyhliadni si noveho lekara, zisti ci ta vezme a to ostatne ti uz on povie podla mna ze co a ako dalej 🙂

Najdi si dobreho lekara, ktory berie pacientky. Vypytaj si od neho papier na vyradenie z evidencie u aktualneho doktora (niektori to mozno ani nevyzaduju), s tym prides k aktualnemu doktorovi a on ti na zaklade toho bud vyda kartu, alebo ju novemu doktorovi posle/zanesie. Menila som obvodneho, gynekologa aj zubara, kazdy to mal inak.