icon

Zmeny pŕs po ukončení dojčenia

25. máj 2025

Ahojte, chcem poprosit mamicky co su cca polroka az rok po odstaveni dietatka.
Kojila som prve babo cez 2r, druhe cez 3r - uz by som chcela odstavit cca do mes uplne, este obcas cucne, aj ked neviem ci vobec pije.
Prsia som mala predtym sice mensie, ale pekne gulate, take cca Bcka.
Po kojeni asi vsetky vieme ako dopadli.
Viem ze do pôvodného stavu sa nevratia, ale kdesi som citala ze sa aspon trochu naplnia/zdvihnu.
Je to tak? Kolko to cca trva kym sa po uplnom odstaveni daju do final.stavu?
Ďakujem

julia_romeo
25. máj 2025

skor to tak nie je ako je... Prsia sa do "final" stavu daju zhruba pol roka po ukonceni dojcenia. Cize pravdepodobne uz ostanu take ako ich mas. Uplne idealne je ist na brafitting, smkusenym odbornikom, kde ti pomozu vybrat dobru podprsenku ktora ti bude sediet po vsetkych strankach (napriklad v Attractive) a k idealnemu stavu, ako ho podla teda nemas, si pomozes...

kiki68
25. máj 2025

Mne trvalo rok, nez tie prsia boli tak nejak ustalene, uvidis este o par mesiacov a potom sa treba rozhodnut co dalej. Ja som vzhladom na vek od toho dost upustila, ze ist do silikonov. Nejak som s tym nie stotoznena.

martyzpp
25. máj 2025

U mna to trvalo asi rok a pol kym sa ako-tak dali do prijatelneho stavu. Uz asi nikdy nebudu ako pred tehotenstvom ale uz sa mi aspon nechce plakat, ked ich zbadam. Uz su take, ze “moze byt”.

kikusenka1
25. máj 2025

Dievčatá prosím vás pekne o com tu píšete?

julia_romeo
26. máj 2025
@kikusenka1

Dievčatá prosím vás pekne o com tu píšete?

@kikusenka1 o tom na co sa autorka temy pytala..

kikusenka1
26. máj 2025

No ja som prekvapená. Pretože som šla z jedného dojčenia do druhého a to akože chápem ze uz nebudem mat také pevné prsia ale to mi nebudú potom žiadne podprsenky sedieť?

julia_romeo
26. máj 2025
@kikusenka1

No ja som prekvapená. Pretože som šla z jedného dojčenia do druhého a to akože chápem ze uz nebudem mat také pevné prsia ale to mi nebudú potom žiadne podprsenky sedieť?

@kikusenka1 s najvacsou pravdepodobnostou hraniciacou s istotou ich mat take nebudes...