Znížená citlivosť pri intímnom styku
Ahojte ženy. Ja neviem čo mi je, či starnem či čo ( 35r).
Cca mesiac nič necítim pri intimnostiach. Úplne jak keby som to mala znecitlivené. 99% dosahujem klitoritalny orgazmus, občas sa podarí kombi. Väčšinou ma manžel orálne uspokojuje alebo si to robím sama. Zmena v chuti sa nezmenila, teším sa ,vzdy som mala rada sex a aj teraz. Radi sa s manželom "hrame" ,skúšame. No ale teraz ja vobec nic necítim, ani na klitorise. Ani sama sa neviem urobit. Nechapem. Z nicoho nič. Som z toho nepokojná, bojím sa, ze uz idem do predmenopauzy. Na gyndu idem koncom januara.
Dam si spraviť hormonálny profil. Ale co dovtedy? Mali ste to niektorá? Ako si znova nakopnúť tu citlivost? Budem vďačná za každú radu 🫶
@anonym_autor ahoj, ak tam nie je nejaká udalosť ktorá by toto celé spustila, resp. zastavila, tak by som určite šla ku lekárovi aj skôr🙂 35 rokov nie je veľa a ani počas predmenopauzy, ktorú si spomínala, nie je toto úplne zvykom, takže je namieste sa poradiť s odborníkom
tak ono je vseobecne zname, ze vekom moze klesat libido. takisto aj ked zena zacne uzivat hormonalnu antikoncepciu, tak sa to moze udiat. ale teda neviem, ci je to tvoj pripad. mozno by som skusila ten profil a uvidis sama. 🙂
@banika12 neuzivam žiadne lieky ani hormonalnu antikoncepciu. Nič sa v mojom živote nezmenilo, vzdy som mala chut aj teraz mam, ale vzrušenie nula, dokonca aj v čase vyčerpanejšom a stresujucom som nikdy nemala problem, preto mi napadlo, ci by to nebolo vekom, mozno moje telo zvnútra starne rýchlejšie 😫 och som zvedavá co mi vyjde na tom profile.
@anonym_a769cd
Vyskúšaj španielske mušky. Sú to také kvapky fungujú ako afrodiziakum ale spôsobujú aj silnejšie prekrvenie klitorisu a tým intenzívnejší orgazmus.
Vyskúšaj španielske mušky. Sú to také kvapky fungujú ako afrodiziakum ale spôsobujú aj silnejšie prekrvenie klitorisu a tým intenzívnejší orgazmus.
@viktoriaandrascik ďakujem 😇 hneď ich idem objednať, som zvedavá .
@viktoriaandrascik ďakujem 😇 hneď ich idem objednať, som zvedavá .
@anonym_autor nie je za čo 🙂 za vyskúšanie nič nedáš, intenzívnejší účinok inak majú keď sa nakvapkajú pod jazyk miesto do pohára s vodou
@anonym_autor nie je za čo 🙂 za vyskúšanie nič nedáš, intenzívnejší účinok inak majú keď sa nakvapkajú pod jazyk miesto do pohára s vodou
@viktoriaandrascik super, ďakujem krásne ☺️
Mne to začalo tiež cca v 34/35 roku. Vibrátor funguje, ale bežný sex s mužom je biedny. Málokedy dosiahnem orgazmus. Pritom niekedy som bola hneď...
Mne to začalo tiež cca v 34/35 roku. Vibrátor funguje, ale bežný sex s mužom je biedny. Málokedy dosiahnem orgazmus. Pritom niekedy som bola hneď...
@anonym_ecdcf2 to moze byt aj tym vibratorom. Vibratorom sa uspokojujem len ked sa chcem rýchlo uvoľniť, alebo pri nedostatku času a mam chuť. Inak sa rada aj sama so sebou pohrám, vzdy som sa vedela sama vzrusit nabudit no ale tento posledný mesiac akoby som mala vypnutý nejaky nefunkcny gombík, šťucháš štucháš a nic, ani záblesk vzrušenia. Moje nervy.
@anonym_ecdcf2 to moze byt aj tym vibratorom. Vibratorom sa uspokojujem len ked sa chcem rýchlo uvoľniť, alebo pri nedostatku času a mam chuť. Inak sa rada aj sama so sebou pohrám, vzdy som sa vedela sama vzrusit nabudit no ale tento posledný mesiac akoby som mala vypnutý nejaky nefunkcny gombík, šťucháš štucháš a nic, ani záblesk vzrušenia. Moje nervy.
@anonym_autor no, to poznám. Preto ten vibrátor
mne toto robili antidepresiva, popripade uz mozes byt prestimulovala nejakou sexualnou hračkou
Nič v zlom ale sú aj vážnejšie problémy v živote ako toto. V každom prípade skús napr. cez chat gpt zistiť nejaké info ohľadom svojho problému a podľa toho sa skús ďalej zariadiť. Môže ti to odporučiť či už nejaké tipy na citlivosť alebo konkrétne stránky kde zoženieš nejaké prípravky. A hlavne by to mal vedieť muž.
@anonym_autor nemáš problem s chrbticou, Dolná oblasť?
mne toto robili antidepresiva, popripade uz mozes byt prestimulovala nejakou sexualnou hračkou
@anonym_08ee22 neberiem žiadne lieky, som rada ak vypijem pri horúčke vobec nejaky liek 🙂
Prestimulovana pomockou asi nie som, lebo pred rokmi som to pouzivala dost často, uz veľmi dlho len občas, skor ked mame s manželom cas na hrátky. S vibrošom viem, ze by to išlo rychlo a bez problémov ale práve to nechcem, aby som si nezvykla len na taky stimul.
Nič v zlom ale sú aj vážnejšie problémy v živote ako toto. V každom prípade skús napr. cez chat gpt zistiť nejaké info ohľadom svojho problému a podľa toho sa skús ďalej zariadiť. Môže ti to odporučiť či už nejaké tipy na citlivosť alebo konkrétne stránky kde zoženieš nejaké prípravky. A hlavne by to mal vedieť muž.
@anonym_d2d560 chat gpt bol prvy kde som o tom popisovala ale predsa reálne skúsenosti tu ,je nieco iné.
A v pohode, ja viem ze su aj vážnejšie problemy v živote (mala som, kto nie), u mna je teraz toto problem, ktory som nemala a nastal z nicoho nic, tak pochopiteľne, ze mi to nie je ľahostajné, a zaujíma ma co sa s mojim telom moze diať 🙂
@anonym_autor nemáš problem s chrbticou, Dolná oblasť?
@monulka205 myslis kríže? Ja mam cely zivot na houby chrbat, v tom je to nezmenene, ak to ma suvis tak by som intimnosti doteraz nemala v poriadku ,ci? Mohla by si mi to kus objasniť, nech som v obraze prosim🙂
@monulka205 myslis kríže? Ja mam cely zivot na houby chrbat, v tom je to nezmenene, ak to ma suvis tak by som intimnosti doteraz nemala v poriadku ,ci? Mohla by si mi to kus objasniť, nech som v obraze prosim🙂
@anonym_autor áno jasne, ono keď sa v krížovej oblasti niečo zacvikne, alebo ako to povedať, vznikne spazmus v oblasti kde sú nervové zakončenia, ktoré smerujú k panve, môžu spôsobiť nižšiu citlivosť. Takže ak vieš od fyzio nejaké cviky, zacvic si pár dní, možno týždňov, či sa niečo uvoľní. Ale poctivo každý deň ak sa dá 🙂 zájdi si na kvalitnú masáž, nech sa venujú spodnému chrbtu. A daj vedieť kľudne aj o mesiac, či sa niečo zmenilo. Držím palce

tak ono je vseobecne zname, ze vekom moze klesat libido. takisto aj ked zena zacne uzivat hormonalnu antikoncepciu, tak sa to moze udiat. ale teda neviem, ci je to tvoj pripad. mozno by som skusila ten profil a uvidis sama. 🙂