icon

Zrušenie preventívnych vyšetrení prsníkov

15. apr 2025

Ja som skor vystrasena. Vy si o tom co myslite?

Platny od 1.7.

Zrušenie preventívnych vyšetrení prsníkov
Strana
z3
autor
16. apr 2025

@tetapetra ☹️☹️☹️☹️☹️☹️ ja uz fakt nemam slov... Uplna destrukcia Slovenska. Z kazdeh stranky.

mimi3008
16. apr 2025

@doriiis preco by ta nevzali kazdy rok? Chodim kazdy rok

lilope
16. apr 2025

@mikitilik29 a to si kde nabrala? Žiadny minister nesedí v parlamente, to sú dve odlišné moci v štáte. Ženy, máte vážne medzery v občianskej náuke, to je naozaj na zaplakanie.

terezia323
16. apr 2025

A teraz všetky čo sa tu rozčulujete ako ženy radšej dajú jesť svojim deťom ako ísť na sono prsnikov, si pozriete štatistiku koľko % žien chodí na preventívnu prehliadku na gyn.

bonboniera
16. apr 2025

Ty si aj čítaš komentare ktoré ti vysvetľujú pointu či len fnukacie ktoré ta utvrdzujú v tvojom rozhorčení (ktoré nie je namieste)?

tetapetra
16. apr 2025

@bonboniera pointa je v tom,že ani odborníci sa nedokážu zhodnúť.

trisha_r
16. apr 2025

@balerina2025 tak to ste pekne mimo, ja mám 30 a už nejakých 8 rokov chodím na sono, pretože to patrí k preventívke. Takže teraz chodiť nebudem zrejme. Myslím si že doktori sú platení nadštandardne až až a teraz dostanú ešte viac. O nič iné nejde len o biznis.

bonboniera
16. apr 2025

@tetapetra zaujímavé ze vsade inde sa zhodnú no …

balerina2025
16. apr 2025

@tetapetra ono nie je odbornik ako odbornik.

rozkvet1
16. apr 2025

Neviem, nikdy som nebola ani nepôjdem kým mi nič nebude

tetapetra
17. apr 2025

@bonboniera nezhodli sa ani pri cytologii, písala som o tom vyššie. A ako vieš ani pri očkovaní 🤷🏻‍♀️

marca12
17. apr 2025

Trosku si nastuduj danu temu. Sono je zradne v tom,ze vykazuje falosnu negativitu. Štatistiky ukazuju,ze mnohym zenam neodhalilo hrcku.

mariazatkova
17. apr 2025

Ja chodím každý rok niekedy aj za pol roka. Mam cysty. Treba to sledovať. Neplatím nič. Teraz mam ísť v septembri.Po roku. Uvidím čo mi povie

princezna_bosorka
17. apr 2025

citala si detaily? sona boli casto falosne pozitivne a negativne, je to spravny krok.

hrasocek12
17. apr 2025

Ja si zaplatím radšej za sono. Na mamografiu chodiť nechcem

miselka281
19. apr 2025

Ahojte. Ja len že 10.4. som bola na gyn prehliadke a doktor mi dal výmenný lístok kvôli sonu prsníkov . Ja len že keď tam budem volať, objednajú ma vlastne ešte naň ?

terezia323
21. apr 2025

@miselka281 záleží akú máš diagnózu na výmennom lístku

anonym_9e6c2f
10. júl 2025

Takže absolvovala som preventivku po novom. Moja pani doktorka je veľmi negatívne rozčarovana kvôli zrušeniu preventívneho sona, že ona z vlastných skúseností ma už rôzne zážitky, aj u žien co chodia pravidelne každý rok, sa za rok vyvinulo všeličo. Na základe pozitívnej rodinnej anamnézy som dostala výmenný lístok ako samoplatca. A co ma dostalo, ani len ako samoplatcu ma nechcú nikde objednať momentálne.

terezia323
13. júl 2025
@anonym_9e6c2f

Takže absolvovala som preventivku po novom. Moja pani doktorka je veľmi negatívne rozčarovana kvôli zrušeniu preventívneho sona, že ona z vlastných skúseností ma už rôzne zážitky, aj u žien co chodia pravidelne každý rok, sa za rok vyvinulo všeličo. Na základe pozitívnej rodinnej anamnézy som dostala výmenný lístok ako samoplatca. A co ma dostalo, ani len ako samoplatcu ma nechcú nikde objednať momentálne.

@anonym_9e6c2f a tvoja rozcarovana pani doktorka ti palpacne vyšetrila prsníky? Poučila ťa o každomesačnom samovysetreni?

Strana
z3