Zrušenie preventívnych vyšetrení prsníkov
Ja som skor vystrasena. Vy si o tom co myslite?
Platny od 1.7.

@mikitilik29 a to si kde nabrala? Žiadny minister nesedí v parlamente, to sú dve odlišné moci v štáte. Ženy, máte vážne medzery v občianskej náuke, to je naozaj na zaplakanie.
A teraz všetky čo sa tu rozčulujete ako ženy radšej dajú jesť svojim deťom ako ísť na sono prsnikov, si pozriete štatistiku koľko % žien chodí na preventívnu prehliadku na gyn.
Ty si aj čítaš komentare ktoré ti vysvetľujú pointu či len fnukacie ktoré ta utvrdzujú v tvojom rozhorčení (ktoré nie je namieste)?
@bonboniera pointa je v tom,že ani odborníci sa nedokážu zhodnúť.
@balerina2025 tak to ste pekne mimo, ja mám 30 a už nejakých 8 rokov chodím na sono, pretože to patrí k preventívke. Takže teraz chodiť nebudem zrejme. Myslím si že doktori sú platení nadštandardne až až a teraz dostanú ešte viac. O nič iné nejde len o biznis.
@tetapetra zaujímavé ze vsade inde sa zhodnú no …
@tetapetra ono nie je odbornik ako odbornik.
Neviem, nikdy som nebola ani nepôjdem kým mi nič nebude
@bonboniera nezhodli sa ani pri cytologii, písala som o tom vyššie. A ako vieš ani pri očkovaní 🤷🏻♀️
Trosku si nastuduj danu temu. Sono je zradne v tom,ze vykazuje falosnu negativitu. Štatistiky ukazuju,ze mnohym zenam neodhalilo hrcku.
Ja chodím každý rok niekedy aj za pol roka. Mam cysty. Treba to sledovať. Neplatím nič. Teraz mam ísť v septembri.Po roku. Uvidím čo mi povie
citala si detaily? sona boli casto falosne pozitivne a negativne, je to spravny krok.
Ja si zaplatím radšej za sono. Na mamografiu chodiť nechcem
Ahojte. Ja len že 10.4. som bola na gyn prehliadke a doktor mi dal výmenný lístok kvôli sonu prsníkov . Ja len že keď tam budem volať, objednajú ma vlastne ešte naň ?
@miselka281 záleží akú máš diagnózu na výmennom lístku
Takže absolvovala som preventivku po novom. Moja pani doktorka je veľmi negatívne rozčarovana kvôli zrušeniu preventívneho sona, že ona z vlastných skúseností ma už rôzne zážitky, aj u žien co chodia pravidelne každý rok, sa za rok vyvinulo všeličo. Na základe pozitívnej rodinnej anamnézy som dostala výmenný lístok ako samoplatca. A co ma dostalo, ani len ako samoplatcu ma nechcú nikde objednať momentálne.
Takže absolvovala som preventivku po novom. Moja pani doktorka je veľmi negatívne rozčarovana kvôli zrušeniu preventívneho sona, že ona z vlastných skúseností ma už rôzne zážitky, aj u žien co chodia pravidelne každý rok, sa za rok vyvinulo všeličo. Na základe pozitívnej rodinnej anamnézy som dostala výmenný lístok ako samoplatca. A co ma dostalo, ani len ako samoplatcu ma nechcú nikde objednať momentálne.
@anonym_9e6c2f a tvoja rozcarovana pani doktorka ti palpacne vyšetrila prsníky? Poučila ťa o každomesačnom samovysetreni?

@tetapetra ☹️☹️☹️☹️☹️☹️ ja uz fakt nemam slov... Uplna destrukcia Slovenska. Z kazdeh stranky.