Zúfalstvo z opakujúcich sa problémov po menštruácii
Ahojte baby. Znova mám tam dole problémy. Od marca sa trápim a stále nič nezaberá. Prekonala som zápal močových ciest. A od vtedy to ide stále dokola. Vždy sa to dá do poriadku ped menštruáciou a po nej to ide dole vodou. Vždy iné príznaky. Už som zúfalá. Teraz.najnlvsje bolesti ako pri ovulacii ako keby mi išlo vaječníky roztrhať a maternica. Zvláštnosťou je že cítim aj niečo dole v pošve. Toto som nikdy nemala ani necítila úplne som z toho vylakaná a čo to zase ms byť..moja gynekologicka na to kašle ani ma zdola nepozrela poriadne.
Už som skúšala všetko možné. Zistila mi candidu z vyterov..na to mi predpísala lomexin. Potom to prešlo prišla menštruácia a sme doma znova voľačo.
Objednala som si clogin vraj pomáha a je dobrý ale mám trocha obavy že to stačiť nebude. Ako keby ten problém nebol.vyliecrny a stále sa vracia len iné príznaky. Skúšala som všetko krémy, capiky,.vaginálne tablety aj prášky ako ginella. Nic stále dokola. Lactofeel mi zabral asi najviac ale potom som neuzivala lebo s ami zdalo že to už prešlo..od vtedy hrozne veľa peňazí na všetko možné. Ja mám pocit že už na ten problém tam dole nic nezaberie. Čo si myslite žeby to mohlo byť ?
Prosím vás o každú radu respektíve zhodnotenie.

@rna ak mávaš pohlavy styk, tak môžeš to preniesť na muza a opakovane na seba ...
Inak skus si kupit wobenzym