icon

Zväčšené znamienko na prsníku

sjuu1998
6. jún 2025

Ahojte znepokojuje ma znamienko na prsníku ( nad bradavkou) všimla som si ze sa rokmi zväčšilo. Žijem v zahraničí ale o 2 týždne idem domov a objednala som sa ku kožnej na vyšetrenie. Viem, že son to mala spraviť uz davno. Nemám s nim žiadne problémy teda nesvrbi, nepáli ani nekrvaca ale jeho tvarom a farbou som znepokojena. Viete mi povedať ci ste sa stretli s niečím takým a možno ma trochu upokojiť? Tie 2 týždne čakania ma stresuju. Prikladám fotku ako vyzeralo pred 4 rokmi a ako vyzerá Teraz. Prvá fotka pred 4 rokmi druhá dnes. (mám ho síce už veľmi dlho ale niekedy bolo maličké )

Zväčšené znamienko na prsníkuZväčšené znamienko na prsníku
balerina2025
6. jún 2025

cim tmavsie tym nebezpecnejsie. ale neboj, lekarka ma ten speci pristroj,urcite ti povie viac.
ale to neznamena, ze je to znamienko ''chore'' len ma viac pigmentu

tibor79
6. jún 2025
@balerina2025

cim tmavsie tym nebezpecnejsie. ale neboj, lekarka ma ten speci pristroj,urcite ti povie viac.
ale to neznamena, ze je to znamienko ''chore'' len ma viac pigmentu

@balerina2025 niekto čierne znamienka má, napr.môj syn, zato môžu byť úplne zdravé. A tiež mu rastú spolu s ním. Koža sa naťahuje rastom a priberaním.

balerina2025
6. jún 2025
@tibor79

@balerina2025 niekto čierne znamienka má, napr.môj syn, zato môžu byť úplne zdravé. A tiež mu rastú spolu s ním. Koža sa naťahuje rastom a priberaním.

@tibor79 ano ved som napisala ze cierne neznamena ze je to R.
len by sa mali viac sledovat.

majamat
6. jún 2025

tazko povedat, bez kozneho vysetrenia ti nikto neda odpoved.

kp7333
6. jún 2025

Mala som podobne a boli v poriadku.

ivanka33
6. jún 2025

@sjuu1998 poisťovňa dôvera má taký benefit...odfotíš,pošleš a pošlú ti odpoveď

taktotedanie
8. jún 2025

@sjuu1998 ked si to neriesila roky vydrzis aj dva tyzdne
Bez dermatoskopu z fotky nikto nepovie