Zväčšené znamienko na prsníku
Ahojte znepokojuje ma znamienko na prsníku ( nad bradavkou) všimla som si ze sa rokmi zväčšilo. Žijem v zahraničí ale o 2 týždne idem domov a objednala som sa ku kožnej na vyšetrenie. Viem, že son to mala spraviť uz davno. Nemám s nim žiadne problémy teda nesvrbi, nepáli ani nekrvaca ale jeho tvarom a farbou som znepokojena. Viete mi povedať ci ste sa stretli s niečím takým a možno ma trochu upokojiť? Tie 2 týždne čakania ma stresuju. Prikladám fotku ako vyzeralo pred 4 rokmi a ako vyzerá Teraz. Prvá fotka pred 4 rokmi druhá dnes. (mám ho síce už veľmi dlho ale niekedy bolo maličké )

cim tmavsie tym nebezpecnejsie. ale neboj, lekarka ma ten speci pristroj,urcite ti povie viac.
ale to neznamena, ze je to znamienko ''chore'' len ma viac pigmentu
@balerina2025 niekto čierne znamienka má, napr.môj syn, zato môžu byť úplne zdravé. A tiež mu rastú spolu s ním. Koža sa naťahuje rastom a priberaním.
@balerina2025 niekto čierne znamienka má, napr.môj syn, zato môžu byť úplne zdravé. A tiež mu rastú spolu s ním. Koža sa naťahuje rastom a priberaním.
@tibor79 ano ved som napisala ze cierne neznamena ze je to R.
len by sa mali viac sledovat.
tazko povedat, bez kozneho vysetrenia ti nikto neda odpoved.
Mala som podobne a boli v poriadku.
@sjuu1998 ked si to neriesila roky vydrzis aj dva tyzdne
Bez dermatoskopu z fotky nikto nepovie

cim tmavsie tym nebezpecnejsie. ale neboj, lekarka ma ten speci pristroj,urcite ti povie viac.
ale to neznamena, ze je to znamienko ''chore'' len ma viac pigmentu