icon

Zvláštny menzes po pôrode

kessica87
25. apr 2025

Ahojte. Mám otázočku ohľadom MS. Hneď po 600nedeli som dostala normálne MS. Aj som ju mala cca pravidelnú. Na 30den väčšinou a trvala 5dni max. Ale táto je nejaká iná a divná. Začala som už špiniť na 28DC tak na 30DC prišiel menzes ale nie v takej sile ako zvykne ale zase ani nie slabý no a potom nastala Tá bolesť v ľavom vaječníku akú som nikdy nemala a trvala cca 4dni a dnes je už 9den a stále krvácam nie silno ale už by som dávno nemala vôbec..... Mohla mi prasknúť cysa? A mesiac ma bolel aj chtbat dole na ľavej strane neznesiteľne ale po tom čo skončila bolesť vaječníkov, odišla aj bolesť chrbta. Viete mi poradiť? Ak neprestanem cez víkend krvácať, pôjdem k Dr.😒😒😒😒

saxana000
25. apr 2025

Prvy menzes po porodoch bol vzdy taky ze mi tieklo aj po patach ked som sa postavila.
Preco si nesla k lekarovi?

kessica87
autor
25. apr 2025
@saxana000

Prvy menzes po porodoch bol vzdy taky ze mi tieklo aj po patach ked som sa postavila.

@saxana000 ale toto nieje prvý menzes. Malý už má 15m a ja som prvý dostala keď ma cca 3mesiace. 😏

kessica87
autor
25. apr 2025
@saxana000

@saxana000 úprimne som si na začiatku myslela,že sú to najskôr zasavené vetry 🙄

3petka
25. apr 2025

@kessica87 skoč na kontrolu, nik nevie čo sa v tebe odohráva.kazdopadne hormóny stále pracujú na plne obrátky.

kessica87
autor
25. apr 2025
@3petka

@kessica87 skoč na kontrolu, nik nevie čo sa v tebe odohráva.kazdopadne hormóny stále pracujú na plne obrátky.

@3petka Diky pôjdem. Viem,že nik do mňa nevidí len skúšam či nemal niekto niečo podobné.😉