Zvýšený prolaktín a Norprolac: Máte skúsenosť?
ahojte snazilky, ja tiez patrim medzi vas ☹ . Uz rok sa snazime astale nic..no teraz mi svitla nadej, lebo mi zistili zvyseny prolaktin a tak si myslim, ze on mi tu robi neplechu 🙂 . Vcera mi nasadili Norprolac, uzivam 1/2 tabletky vecer. A je tu nejaka snazilka ktora ma s tym skusenost ( zvyseny prolaktin a Norprolac) keby sa o tom so mnou podelila 🙂 Dkujem a pekny dnik 🙂
no taky uponahlany, mzdarka mi oznamila, ze rocne zuct. ZP som mala zle, ze si mam podat opravne, tak som lietala do zdravotky,nastastie mi teta povedala, ze mam doniest podklady a urobia mi to.
no stres
ale inak fajn.ty?
si predstav, že mne dnes prišiel ten femigard...tak som si ho hned nasadila.. 😀 juuj,tešila som sa akokeby som videla na teste //..naši ma hned sprdli, že vymýšlam také hovadiny...a že či mi hovorí niečo placebo efekt... 😔 no hovorí mi ale aspon iskierka nádeje,no nie?? 😉 🙂
čaute bambule 😀
sasi,ty sa nezdáš,nebude z teba nakoniec murárka?Treba mi obložit wc,nemáš zájem? 😀
ahoj marietka 🙂
no baby...celý týžden mám tréning u naších, potom môžem vybaviť aj vás 😀 😀 len neviem, či sa patrí zahanbiť vašich chlapov 😀 😀 alebo žeby som zaučila aj vás, a chlapi by len kukali, že čo všetko my vieme??
😀
sasi, ano radko sa vrati a bude nove byvanicko🙂uz som mu aj bordel v casakoch upratala🙂
no myslím sasi,že tí naši chlapi aj tak niekedy kukajú čoho sme my ženy schopné,teda aspon ten môj je niekedy v nemom úžase,že čím ho ešte prekvapkám... 😀
tak tak tak.. 😉
len im to trochu tým chlapom ulahčujeme, nie???tým aké sme šikovné...keby sme boli neschopné,tak musia viacej zvládnuť oni... 😀 😀
no, my sa s radulinom doplname, aj ked je lepsi🙂 no zasa ale ja by som ani poistky, keby vypadli, nevedela co robit🙂
no ja osobne mojmu splním čo mu na očiach vidím,a to sme spolu osem rokov... 😀
A čože ste dnes robili?Boli ste v práci,či ste sa ulievali? 😉
marietka, tak si aka ako ja, niekedy si hovorim ze aka som sisina, ze sa mu niekedy az do ritky pcham, ale on si to zaslusil, vytrpel si pri mne vela a milujem ho nadovsetko
b praci, v praci
ja si tiež niekedy hovorím a dost,vieš,ked ma naserie....Ja mu tiež skáčem okolo ritky a čudujte sa svetu,robím to rada,ja som tak rodinne založená,no čo už... 😉
A pretty,teraz,ked maš Radka preč,tak ho budeš ešte viac lúbit.Ja Mima lúbim každým dnom viac a idem sa zbláznit od radosti,ked sa mi vráti a je aspon chvílu so mnou... 🙂
ja som dnes unavená jak koník... 😖
ja mám dovolenku... 🙂 😵 teda takú minidovolenku...išli sme s drahým k našim...takže tzv.slovenská dovolenka na malte 😀 😀 ešte že nám počasie zatiaľ vychádza... 😉
a vy čo s dovolenkou??more nebude,?my by sme s drahým chceli na konci augusta zvrtnúť chorvátsko. 😵
jeeej,sasi,to sa niekto má,aj počasie vám praje....
my by sme radi na dovču v septembri,ale uvidíme...
marietka, tusim v tebe vidim seba
ja ho chcem mat stale pri sebe, niekedy si hovorim, ci som neni chora a aby som to neprehanala
ale na to si poviem a preco, milujem ho, preco by som sa mala zdrahat.zijem len raz a chcem mu dat vsetko
marietka, opat to iste
aj my v sept.ak vyjdu peniazky
sasi, my sme tiez chceli aj na konci augusta chorv.tie volna co tam su a potom last minute nejaky, v sept.druhej polke, grecko ak sa bude finanacne dat
plne s tebou súhlasím moja,budeme v tomto asi ako vajce vajcu podobné... 😀 😀 😀
lenže najhoršie je,že ked milak príde na chvílu domov,on chce postíhat vela vecí a ja ho chcem mat len a len pre seba... ☹ a potom sú aj slzičky... 😢
jaaaaaj moja, som sa ja nabulila v sobotu ked odchadzal, to som veru nezazila sto rokov, taky pocit, uplne bezmocna
no my chceme íst ani neviem kde...egypt,grécko alebo cyprus...rozhodne manžel ako obyčajne a ja zariadim... 😀
sasul...my sme tiež chceli povodne grécko, ale vzhladom k tomu, že sme kúpili to auto, tak sa poteším aj chorvátsku 😉 nemôžeme mať všetko.. 😉
baby, ja mám tiež pocit, že som miestami trochu závislá 😒 a to asi nie je dobre... 😖
ked odchádzal,ja som plakala dlho dlho dlho,a potom som celý další den strávila bezducho v posteli,ani obraz ani zvuk... ☹
ale čoby saska,ved čo v živote je krajšie ako láska? 🙂
a aké auti ste si kúpili?pochvál sa... 😀
pockaj, uz to pisala,jjeeeeejda, mi to vypadlo
no marietka, sme, tusim tu ficime my tri a tak sa tomu tesim 🙂

no nehovor, ty koki 🙂