Zvýšený prolaktín a Norprolac: Máte skúsenosť?
ahojte snazilky, ja tiez patrim medzi vas ☹ . Uz rok sa snazime astale nic..no teraz mi svitla nadej, lebo mi zistili zvyseny prolaktin a tak si myslim, ze on mi tu robi neplechu 🙂 . Vcera mi nasadili Norprolac, uzivam 1/2 tabletky vecer. A je tu nejaka snazilka ktora ma s tym skusenost ( zvyseny prolaktin a Norprolac) keby sa o tom so mnou podelila 🙂 Dkujem a pekny dnik 🙂
moja, ja som ani nedovolenkovala 🙂 to druha sasulka🙂
ja makam makam , dovolenkovat budem mozno az v septembri 🙂
aha....na jednej strane je to super.my to uz mame za sebou potom ti budeme len tak zavidiet ked pojdes na dovolenku 😉 joj taka som nestastna lebo zase mi meska mrcha...som uz z toho zufala
no ja tiez nemam hodinkovy cyklus, ale mavala som velmi kratjky, tak 18-19 dni a zacala som brat Ecko a aj duphik mi to upravil, tak mavam tak 28 - 30 dnovy, co je konecne super
ja som rada ked mam 35dňovy cyklus...som rada ked mam taky lebo ked nie zvykne mi meskat aj mesiac 2mesiace kedy ako
aj ja dufam 🙂 len ked teraz v mojom okoli kazdy male babo ma tak je to pre mna take tazke a este viac deprimujuce
tak to je super..my mame teraz tiez volnejsie predsa su prazdniny je take dovolenkove obdobie
celkom v pohode v piatok po robote som bezala domov sa rychlo zbalit lebo priatel vymyslel ze ideme do madarska na rybacku takze z piatka na sobotu sme boli tam,bolo super,sobotu sme celu prelezali co sme boli unaveni a vcera sme sa vybrali k vode len co sme tam dosli som sa natrela s kremom spustil sa taky lejak ze sme hned vsetko mohli zbalit a utekat domov...takze tak...a ty preco si sa nudila?
no som sama bola, ale nasledujuci vikend si budem plno uzivat. draheho mam vo francuzsku, uz cakam na stvrtok. len s havinom som bola, sobota bola okej, ale vcera bola uz nuda
priatel alebo manzel neviem tam pracuje?..hmm tak to verim ze uz cakas na stvrtok kedy budete spolu 🙂
aha...ze si bol urobit taky mensi vyletik...bola som v lekarni si nakupit vitaminky aj cajik aby som co najskor zacala brat...hrozne mam pomaly pocitac
no taky vacsi, 13 dnovy🙂
a tu alchemilku? ake vitaminiky? ja berem calibrum, ecko
kupila som si tiez kalibrum a alchemilku....plus ten norprolac k tomu a uvidime...
jani, nie, zacali sme teraz duphaston , ale teraz na jesen, mozno uz v auguste pojdem na kontrolu k dokine a uvidime co dalej
ja teraz mam brat 3mesiace ten norprolac potom na kontrolu a lekar povedal ze ked nezostanem dovtedy tehotna tak priatel pojde na spermiogram a ja potom mozno na laparoskopiu...ale tu u nas v ke je dobry lekar dr.herman tak neviem ci to mam skusit u neho

ahoj pretty...pekny dnik