Zvýšený prolaktín a Norprolac: Máte skúsenosť?
ahojte snazilky, ja tiez patrim medzi vas ☹ . Uz rok sa snazime astale nic..no teraz mi svitla nadej, lebo mi zistili zvyseny prolaktin a tak si myslim, ze on mi tu robi neplechu 🙂 . Vcera mi nasadili Norprolac, uzivam 1/2 tabletky vecer. A je tu nejaka snazilka ktora ma s tym skusenost ( zvyseny prolaktin a Norprolac) keby sa o tom so mnou podelila 🙂 Dkujem a pekny dnik 🙂
ja som tiez chodila cvicit asi rok do posilnovne ale teraz som nejak prestala.som leniva...a mala by som lebo ja som malicka a ked troska priberiem tak to je hned vidiet...a hlavne zadok a nohy 🙂
zlateeeee, nerozumieme preco cmutis, mam kamaratky, ktore su tak isto vysoke
prestan moja
jupiiiiiiii takze nie som sama...a priatel ma 184cm....takze ked som bosa vyzera to super 😀
no cinkame si cely den, ratam, ze zachvilku bude mozno aj na SVK, cakam ako mala na telefone 🙂
my tiez chystame na moje narodky grilovacku vies tie rybky co sme nachytali tak si ugrilujeme 🙂
jaaaa, jasneeee🙂 kolkateho? preco som myslela ze v sobotu, asi preto, ze aj my grilujeme v sobotu, tak ma to napadlo

no ja dnes s bratom pojdem, dojde pre mna, dnes mam aerobic, tak cca o 16tej aj ja ☹