icon

Zvýšený prolaktín a Norprolac: Máte skúsenosť?

lenrieta
23. okt 2007

ahojte snazilky, ja tiez patrim medzi vas ☹ . Uz rok sa snazime astale nic..no teraz mi svitla nadej, lebo mi zistili zvyseny prolaktin a tak si myslim, ze on mi tu robi neplechu 🙂 . Vcera mi nasadili Norprolac, uzivam 1/2 tabletky vecer. A je tu nejaka snazilka ktora ma s tym skusenost ( zvyseny prolaktin a Norprolac) keby sa o tom so mnou podelila 🙂 Dkujem a pekny dnik 🙂

prettybaby
21. aug 2008

ja viem, len ja si dost potrpim na meninach ,narodeninach a tak , ked clovek zabuda
a hen sama to v poslednej dobe skoro robim

jankaaa
21. aug 2008

aj ja som taka ja si na tom tiez velmi potrpim...

certisko19
21. aug 2008

ahojte...
jani....vsetko naj...🙂

jankaaa
21. aug 2008

no na tvoje urcite nezabudnem lebo mas vtedy ako moje krsniatko 🙂

prettybaby
21. aug 2008

jani, to bolo mne? 🙂

jankaaa
21. aug 2008

no jasne ze tebe 🙂 som bola na obede preto az teraz pisem

jankaaa
21. aug 2008

ahoj certi dakujem velmi pekne 🙂

prettybaby
21. aug 2008

no super🙂

jankaaa
21. aug 2008

sasenka uz si po obede?

certisko19
21. aug 2008

jani: nie je zaco.....asi kazda je "zaneprazdnena",ked nas tu nikdy nie je vela...:(

jankaaa
21. aug 2008

no asi tak certi malo nas tu je..skoda ☹

certisko19
21. aug 2008

no,co uz...snad sa to zmeni....🙂

prettybaby
21. aug 2008

kocky, ja cez pracu len kedy tedy stiham, sa nehnevajte mojka 🙂

prettybaby
22. aug 2008

ahojte kocky, dnes mam vela prace, chcem ist trosku skor z prace, tak neviem ako tu budem, len aby ste vedeli .-)

jankaaa
22. aug 2008

ahoj saska aj ja chcem dnes odist skor z prace takze tiez neviem ako tu budem..pekny dnik a ak by si sa uz neozvala tak aj pekny vikend 🙂

prettybaby
25. aug 2008

dobre rano dievcence🙂

jankaaa
25. aug 2008

ahoj 🙂

prettybaby
25. aug 2008

ahoj jani? ako sa citis?

jankaaa
25. aug 2008

sasenka celkom dobre.buduci tyzden idem konecne k mojmu lekarovi uz sa vrati z dovolenky.a ty ako po vikende?co ste robkali?ja som troska oslavovala.dnes sa mi vobec nechcelo ist do prace.

prettybaby
25. aug 2008

narodky mas az zajtra 🙂
no my sem boli kamoske na svadbe gratulovat, svokrovci nas na obed pozvali, vecer sme opekat boli s kamosmi a vcera sme boli v kine , bol to uzasny film Mamma Mia - chod na to ak sa ti bude dat

jankaaa
25. aug 2008

ano narodky mam az zajtra ale mala som aj meniny tak mi uz boli blahozelat.jooooj chcela by som to vidiet.ze sa ti pacil ten film?citim sa nejaka nachladena....tak tiez ste mali super vikend ako tak citam 🙂

prettybaby
25. aug 2008

ja viem, mala si vo stvrtok, 🙂
jani, urcite stoji za to, uplne ma chytalo na tancovanie, zazrata som do nho bola, uplne skvele 🙂 Meryl Streep je Meryl Streep a ta baba, co hrala jej dceru, - proste nadherna zena

jankaaa
25. aug 2008

ok prehovorim mojho draheho a pojdeme 🙂 ako je dnes v praci?

prettybaby
25. aug 2008

no da sa zatial :()

jankaaa
25. aug 2008

mna to v tej mojej robote uz vobec nebavi...tak jak zo zaciatku tu bolo dobre teraz je to tu onicom...takych falosnych a pokryteckych ludi som este nestretla

prettybaby
25. aug 2008

a kde to pracujes?

jankaaa
25. aug 2008

sorry sasenka nestihla som skor pisat...pracujem v sukromnej zdravotnickej firme...

prettybaby
25. aug 2008

nevaid jani, ja som teraz tiez len nakukla a idem opat pracovat

prettybaby
25. aug 2008

chyba mi sasulka moja, dufam, ze pekne dovolenkuje a bude jej faaajn
sasulka, ked toto budes citat, napis mi IP, nieco dolezito prekvapujuco Ti musim napisat, budes mat zo mna isto radost🙂 teda dufam 🙂

certisko19
25. aug 2008

ahojte....
ako sa mate?