Zvýšený prolaktín a Norprolac: Máte skúsenosť?
ahojte snazilky, ja tiez patrim medzi vas ☹ . Uz rok sa snazime astale nic..no teraz mi svitla nadej, lebo mi zistili zvyseny prolaktin a tak si myslim, ze on mi tu robi neplechu 🙂 . Vcera mi nasadili Norprolac, uzivam 1/2 tabletky vecer. A je tu nejaka snazilka ktora ma s tym skusenost ( zvyseny prolaktin a Norprolac) keby sa o tom so mnou podelila 🙂 Dkujem a pekny dnik 🙂
aj ja som taka ja si na tom tiez velmi potrpim...
ahojte...
jani....vsetko naj...🙂
no na tvoje urcite nezabudnem lebo mas vtedy ako moje krsniatko 🙂
jani, to bolo mne? 🙂
no jasne ze tebe 🙂 som bola na obede preto az teraz pisem
ahoj certi dakujem velmi pekne 🙂
no super🙂
sasenka uz si po obede?
jani: nie je zaco.....asi kazda je "zaneprazdnena",ked nas tu nikdy nie je vela...:(
no asi tak certi malo nas tu je..skoda ☹
no,co uz...snad sa to zmeni....🙂
kocky, ja cez pracu len kedy tedy stiham, sa nehnevajte mojka 🙂
ahojte kocky, dnes mam vela prace, chcem ist trosku skor z prace, tak neviem ako tu budem, len aby ste vedeli .-)
ahoj saska aj ja chcem dnes odist skor z prace takze tiez neviem ako tu budem..pekny dnik a ak by si sa uz neozvala tak aj pekny vikend 🙂
dobre rano dievcence🙂
ahoj 🙂
ahoj jani? ako sa citis?
sasenka celkom dobre.buduci tyzden idem konecne k mojmu lekarovi uz sa vrati z dovolenky.a ty ako po vikende?co ste robkali?ja som troska oslavovala.dnes sa mi vobec nechcelo ist do prace.
narodky mas az zajtra 🙂
no my sem boli kamoske na svadbe gratulovat, svokrovci nas na obed pozvali, vecer sme opekat boli s kamosmi a vcera sme boli v kine , bol to uzasny film Mamma Mia - chod na to ak sa ti bude dat
ano narodky mam az zajtra ale mala som aj meniny tak mi uz boli blahozelat.jooooj chcela by som to vidiet.ze sa ti pacil ten film?citim sa nejaka nachladena....tak tiez ste mali super vikend ako tak citam 🙂
ja viem, mala si vo stvrtok, 🙂
jani, urcite stoji za to, uplne ma chytalo na tancovanie, zazrata som do nho bola, uplne skvele 🙂 Meryl Streep je Meryl Streep a ta baba, co hrala jej dceru, - proste nadherna zena
ok prehovorim mojho draheho a pojdeme 🙂 ako je dnes v praci?
no da sa zatial :()
mna to v tej mojej robote uz vobec nebavi...tak jak zo zaciatku tu bolo dobre teraz je to tu onicom...takych falosnych a pokryteckych ludi som este nestretla
a kde to pracujes?
sorry sasenka nestihla som skor pisat...pracujem v sukromnej zdravotnickej firme...
nevaid jani, ja som teraz tiez len nakukla a idem opat pracovat
chyba mi sasulka moja, dufam, ze pekne dovolenkuje a bude jej faaajn
sasulka, ked toto budes citat, napis mi IP, nieco dolezito prekvapujuco Ti musim napisat, budes mat zo mna isto radost🙂 teda dufam 🙂
ahojte....
ako sa mate?

ja viem, len ja si dost potrpim na meninach ,narodeninach a tak , ked clovek zabuda
a hen sama to v poslednej dobe skoro robim