icon

MUDr. Šimková v Žiari nad Hronom

nikola81
23. apr 2022

Vie mi niekto poradit na akej adrese v Ziari nad Hronom ordinuje doktorka Patricia Simkova - imunoalergolog. Predtym bola v Krupine. Dakujem

Strana
z2
baklik
12. dec 2025
@sofiasuf

baby, tak opat neprijemna skusenost - podarilo sa mi dovolat, ale sestra nas nechcela objednat telefonicky, ze sa mame cez e-casenku. kedze moj pracovny mobil, ktory pouzivam aj na sukromne ucely, neumoznuje odosielat sms na take cisla, tak nam dala termin a vraj mame zaplatit 5 eur v ambulancii. akoze nonsens, kedze poskytovatel e-casenky neodovzdava celych 5 eur ambulancii, ale len cast penazi, lebo on sam si uctuje poplatky za poskytnie sluzieb, tak oni si na drzovku vyziadaju 5 eur na ruku a este k tomu bez blocku?! to uz fakt kam spejeme v tejto dobe?? to im nie je vobec blbe?? a take vysetrenie, ze akurat krv zobrali na moju ziadost, dieta ani neprehliadla ani nic, len co jej porozpravam jej staci? ale v papieroch zapisanie, ze dychanie ciste a pokozka bez ekzemu - asi jej staci aj pohlad. krasne lahko zarobene peniaze, nonsens

@sofiasuf ano, a v piatok po 12-tej sa ani nepokusajte volat o vysledky, aj ked maju uvedene na ich e-casenke, ze ordinuju. a zaroven necakajte, ze sa oni sami proaktivne ozvu, ak ich uz maju k dispozicii.
A mozno cakaju, ze poslete dalsiu sms za 1.80 e a potom dalsiu kvoli receptu.
A ked nie, tak zas zaplatite na mieste na ruku?!
Paneboze, to vazne, kam sme sa to dostali?!

Strana
z2