icon

Oplatí sa kúpiť byt v Žiari nad Hronom?

13. feb 2025

Dobrý večer, oplatí sa kúpiť byt v žiari nad Hronom? Ceny sú skvelé ale neviem v čom je háčik. 🙂 Veľa bytov sa predáva na ulici Dr. Jánskeho, niektoré bytovky majú aj vrátnika.

marsmykkok
14. feb 2025

Tu sa pripnem, bývam 20 km od ZH, z môjho pohľadu mínus tohto mesta je trocha viac Romov a menej pracovných príležitostí. Plus kompletná občianska vybavenosť, super napojenie na dialnicu, do nejakých 20 minút si vo Zvolene, za cca 30 minút v BB.

deninka233
14. feb 2025

Na dr. Jánskeho je bývalá ubytovňa, ktorú prerobili na byty. Veľmi sa neodporúča, kupovať túto lokalitu. Aj čo vidím ľudí, ktorí chcú prenájom tak hneď píšu: len nie na dr. Jánskeho. Realiťák, s ktorým som sa bavila mi povedal, že pokiaľ tam dakto kúpi byt, snaží sa ho čo najskôr prerobiť a streliť ďalej, neoplatí sa tam mať podnájomníkov, lebo budú s nimi len problémy.

miskajankova
28. feb 2025

Predavame 3 izbovy byt blizko Zh.Je to na dedinke Horna Ves.Mate blizko Ziar aj Kremnicu.Dobra lokalita aj susedia

sofiasuf
20. mar 2025

@marsmykkok malo pracovnych prilezitosti??
ZH ma priemyselny park ako malokde, ani ZV, ani BB taky nema...

vevebono
20. mar 2025

Jánskeho a volá sa to w tower, to je taká akoby som to slušne, cigánsko-srbská s plosticami atď. To su tie s vrátnikom... ale zas cez cestu je jánskeho tam sú byty 1 až 3i, veľké! Ale bez výťahu, tam boli prevažne dochodci. A potom zas lacné lokality ako chrasteka, a tam pozor, lebo 2 bytovky sú čisto romacke. Nevravím, že sú tam zlý ľudia, ale je to tam vidieť a cítiť , kto tam žije
Každopádne roboty je tam dosť, nerobí len kto nechce. Ale samotné mesto nestojí za nič

marsmykkok
20. mar 2025

@vevebono a ktoré lokality/ulice sú tie lepšie? Ďakujem

lusyc
20. mar 2025

Kvôli spoluobčanom, zlá lokalita.

vevebono
21. mar 2025

@marsmykkok už je to veľa rokov, čo som odtiaľ odišla, neviem vôbec, ako to migruje 😀