Šokujúca smrť malej Miušky
Ahojte pozná niekto tých ľudí ,ktori toto spáchali ? Čo u to za ľudia ?!!!
@anonym_a31454 Prečo tu sťahujete fotky toho dieťaťa?
@anonym_ddce1d Je to fotka mŕtveho dievčatka a ohľad na jeho matku,ktorá ho utýrala som nemala potrebu brať.Ak som tým niečo predsa porušila, nahlás ma a admin to vymaže.
@anonym_ddce1d Je to fotka mŕtveho dievčatka a ohľad na jeho matku,ktorá ho utýrala som nemala potrebu brať.Ak som tým niečo predsa porušila, nahlás ma a admin to vymaže.
@anonym_a31454 Na matku ohľad snáď brať netreba, ale na to dieťa určite, aj keď je mŕtve. Aj v médiách to dieťa má tvár vyretušovanú a tu ho bez hanby zdieľajú cudzí.
Keď som pozrela profil verím že ju lubila …nevieme ako to bolo …možno mal nad ňou veľkú moc …koľké ženy sú ticho a mlčia keď muži ubližujú ich deti …dokonca sú ženy ktoré vedelinze ich manžel sexuálne zneužíva ich dieťa a robila sa že to nevie …tu si skôr myslím že nemala východisko …lebo ešte pridávala fotky aj 7.1 ale v očiach tej maličkej vidno že už asi trpela …
@domix147 6.1. je posledná fotka, či?
@anonym_a31454 Na matku ohľad snáď brať netreba, ale na to dieťa určite, aj keď je mŕtve. Aj v médiách to dieťa má tvár vyretušovanú a tu ho bez hanby zdieľajú cudzí.
@anonym_ddce1d Áno, nehanbím sa. Taktiež nevnímam,že by som maličkej tým akokoĺvek poškodila.
@anonym_ddce1d Áno, nehanbím sa. Taktiež nevnímam,že by som maličkej tým akokoĺvek poškodila.
@anonym_a31454 Za mňa hnus a hyenizmus
@anonym_a31454 Za mňa hnus a hyenizmus
@anonym_ddce1d Beriem na vedomie.
@anonym_40861d Chlap neviem, ale ona minimálne polovičná bola, jej matka je určite rómka...
@marsmykkok ale prosim ta, uz len toto chybalo. To uz vy bieli neznasilnujete, nekradnete, nezabijate??? Boze do coho si dal dusu !!
Toto veru nemá nič s farbou pleti.Psychopatov, vrahov,pedofilov a narkomanov je veĺa a je jedno či je biely, čierny, hnedý, či žltý.
Zmažte tie fotky tu. Kvôli úcte tomu nevinnému dieťaťu. Majte súdnosť preboha
Inak uz ta foto, kde Miuska lezi na perinke vidiet, ze sa bohvieako krkavica nestarala. Na takej spinavej perinke...
@pr85 to je to iste ako kňaz sexuje s chlapcami, veď v samotnej cirkvi máme plno uchylov a nik s nimi nič nerobí
@pr85 presne.
@katulienkax pedofilov je plno všade, čudovala by si sa. Katolícka cirkev má takmer pol milióna kňazov. Keby si zobrala pol milióna učiteľov, lekárov a kadejakých profesií pracujúcich s deťmi, tak by tam bolo poriadne zastúpenie.
@marsmykkok ale prosim ta, uz len toto chybalo. To uz vy bieli neznasilnujete, nekradnete, nezabijate??? Boze do coho si dal dusu !!
@zara3 A ty akože čo riešiš prosím ťa? Niekto sa pýtal tak som odpovedala, lebo som videla fotky jej matky a mne jej matka ako rómka prišla. Opakujem ja som len odpovedala a čo má byť ako? Nikde nepíšem že také veci robia len ľudia čo majú v sebe aspoň kúsok rómskej krvi tak mi láskavo nevkladaj slová čo som nepovedala do úst.
Chúďatko mala princezná. Keď som pozerala fotky vyzerala tam tak šťastne a kto vie čo jej tie hovädá robili a čím si to bábätko prešlo. Dúfam že im c base dajú riadne na frak obom.
@zara3 A ty akože čo riešiš prosím ťa? Niekto sa pýtal tak som odpovedala, lebo som videla fotky jej matky a mne jej matka ako rómka prišla. Opakujem ja som len odpovedala a čo má byť ako? Nikde nepíšem že také veci robia len ľudia čo majú v sebe aspoň kúsok rómskej krvi tak mi láskavo nevkladaj slová čo som nepovedala do úst.
@marsmykkok a co ked ti prisla ako romka, mne nie. Aj to dieta mi prislo, ze nieje. Ale je mi to fuk. To akoze ked mi pride, ze je biela, tak budem tu vykladat "Ja si myslim, ze je biela." Co to ma co spolocne s takymi hyenami? Jakejkolvek rasy je ta matka, do ozajstnej matky ma velmi daleko. Ona si zasluzi ten najvetsi trest rovnako ako jej muz. Pisanie tu o rase nema co spolocne s temou a ked ta to tak zaujima viac ako to dieta tak to hovori vela o tebe prepac.
@marsmykkok a co ked ti prisla ako romka, mne nie. Aj to dieta mi prislo, ze nieje. Ale je mi to fuk. To akoze ked mi pride, ze je biela, tak budem tu vykladat "Ja si myslim, ze je biela." Co to ma co spolocne s takymi hyenami? Jakejkolvek rasy je ta matka, do ozajstnej matky ma velmi daleko. Ona si zasluzi ten najvetsi trest rovnako ako jej muz. Pisanie tu o rase nema co spolocne s temou a ked ta to tak zaujima viac ako to dieta tak to hovori vela o tebe prepac.
@zara3 Ešte raz sa ťa opýtam skade máš že ma zaujíma či je rómka alebo nie? Len som odpovedala a profil matky-respektíve fotky som si pozerala hlavne preto, že tam mala celkom nové fotky malej... Takže kvôli malej...

Strasne nieco, odkedy mam deti, tak mi strasne zle robia taketo pripady na psychiku. Nevinne deticky, ktore trpia pri tych, ktori ich maju najviac na svete milovat a chranit... Lame mi to srdce 💔