Šokujúca smrť malej Miušky
Ahojte pozná niekto tých ľudí ,ktori toto spáchali ? Čo u to za ľudia ?!!!
@anonym_2e6ad4 mne pride hrozne smutné, ze ta "matka" sa doslova hodiny pred tym ako jej dcéra skončila v nemocnici fotila s tou malou na ktorej bolo vidiet, ze ma modriny, napuchnutu Peru a očko s monoklom 🥺
@anonym_40861d takú fotku som nevidela, takže neviem. To dievčatko veľmi trpelo ako bola s tým dotyčným debilom.
Fotka kde je miuska uz na tom viditelne zle je aj na threads profile matky babatka, bols pridana pred 7d, takze pravdepodobne v den ked ju vzali do nemocnice. Ma ju tam na rukach a usmieva sa na nu, takze fotka podla mna nie je od otca, tiez si ju iba stiahol. A ked sa zamyslim, tym padom ju este dobitu a ubolenu vzali von akokeby nic
Je mi z toho hrozne smutno a aj ked som ju v zivote nevidela, neviem to spracovat, myslim na to kazdy den..
@anonym_742d13 kde je prosím vás tá fotka.?
@anonym_2e6ad4 fotka aj s tou "matkou" ma ta zena na svojom profile threads a fotka maličkej z blízka na tváričku je pod jedným článkom v komentároch na fb.
@anonym_40861d takú fotku som nevidela, takže neviem. To dievčatko veľmi trpelo ako bola s tým dotyčným debilom.
@anonym_2e6ad4 ja si tiez myslím, ze to začalo až ked bola s ním. Vidieť to aj na fotkách, ze do októbra bola taky smejo a odkedy bola s nim, tak malicka sotva usmiata.
@anonym_2e6ad4 Je tu Link na FB, stačí čítať komenty a kliknúť na link, ak máš FB.
@anonym_2e6ad4 fotka aj s tou "matkou" ma ta zena na svojom profile threads a fotka maličkej z blízka na tváričku je pod jedným článkom v komentároch na fb.
@anonym_40861d nemám FB takže si to neviem pozrieť
@anonym_2e6ad4 Je tu Link na FB, stačí čítať komenty a kliknúť na link, ak máš FB.
@enmery klikla som ale konkrétnu fotku som nevidela, nemám FB takže všetko neukazuje
Podľa zázemia nevyzerali ako sociálne prípady (žiadna osada). Podľa fotiek - prostredie pekné, čisté, Mia ešte koncom decembra vyzerala úplne v poriadku. Nikdy by som podľa profilu matky nepovedala že dieťa je týrané/zanedbané. Poučenie pre mňa - menej veriť tomu čo vidíme na sociálnych sieťach. Je to hrozne 💔 Áno, matka bola aj na MK. Už je dlhodobo neaktívna.
@anonym_7d1613 Podla Facebooku nevyzerali sice ako "socialne pripady" v zmysle, ze by si na fotkach spinu nasla, ale podla mna to matka vyzera na uplne prvy pohlad ako nizka socialna trieda: pozri si len tie lacne tetovacky na rukach. Nic proti tetovaniu, ale niektore prezradi, vies ako kotvy vytetovane v pajzli niekde. S touto triedou som kvoli praci v styku a ver mi, ze aj tie socialne pripady si pridavaju pekne fotky a nie ich realitu. Nie ze by sa toto bohuzial nemohlo stat v kazdej socialnej triede.
Socialny system by som za to nevinila, neda sa bohuzial zachytit kazdy pripad predtym, nez sa stane nestastie. To jedine, ze by vsetci chodili kazdy den na kontrolu, nerealisticke. Aj na tomto fore vidno, s akymi existenciami zeny ostavaju, aj ked su tam deti. Toto su tie zeny na tenkom lade, je to smutne. Podla mna je cesta len osveta. Mamy hovorte svojim dievcatam, aka je ich cena, venujte im cas, aby boli schopne zvladnut krizove situacie aj samy, aby mohli byt nezavisle a silne a hlavne, chodte im prikladom 😉
@anonym_40861d nemám FB takže si to neviem pozrieť
@anonym_2e6ad4 aj by som ti tu fotku sem pridala, no neviem ci by to bolo vhodne.
@anonym_2e6ad4 aj by som ti tu fotku sem pridala, no neviem ci by to bolo vhodne.
@anonym_40861d tak pridaj a potom to zmazes
@anonym_40861d vidím tam len na licku malú modrinku
@anonym_2e6ad4 aj oko ma pripuchnute a peru tiez
@anonym_2e6ad4 aj oko ma pripuchnute a peru tiez
@ankare hmmm a to je z daného dňa?? Mne príde to dievčatko ako rozospate a vrchnú peru má popraskanu ako od zimy.
Chudiatko malinké, je to hrozne fakt ako niekto toto dokáže čo i len dopustiť a nie to ešte spáchať
@anonym_2e6ad4 zavreté ocko vidiet na viecku modrinu podľa mna tiez a vrchnú peru ma tiez opuchnutu, malička nemala takú veľkú vrchnú peru.
@ankare hmmm a to je z daného dňa?? Mne príde to dievčatko ako rozospate a vrchnú peru má popraskanu ako od zimy.
@anonym_2e6ad4 Mne aj bez modriny pripadá ako ubolené a apatické, bledé v tvári. Niekto spomínal,že to bolo z nedele myslím.
@anonym_2e6ad4 Mne aj bez modriny pripadá ako ubolené a apatické, bledé v tvári. Niekto spomínal,že to bolo z nedele myslím.
@anonym_a31454 a od pondelka bola hospitalizovana?
@anonym_2e6ad4 neviem ci z nedele alebo z pondelka. A v pondelok malá skončila v nemocnici.
Z jej tváričky vidieť smútok a trápenie.
Ja som sem tu fotku dala a hneď niekto nahlásil a vymazali ju. Ja som videla len malú modrinku na líčku a niečo červené na nošteku. Privrete ocko mala, zrejme spala v kočíku a vybrali ju.
Ja som sem tu fotku dala a hneď niekto nahlásil a vymazali ju. Ja som videla len malú modrinku na líčku a niečo červené na nošteku. Privrete ocko mala, zrejme spala v kočíku a vybrali ju.
@anonym_30c45d mne to prišlo tiež také ako čerstvo zobudene dieta, ale vidieť taký smútok z tej tváričky.
Sú to hnusné hyeny každopádne. Nech zhniju v base, aj keď sme na Slovensku, čo si budeme. 🤮 Chudatko malé, mama ju mala chrániť a milovať, ale sex a drogy s degešom feťackym jej boli prednejšie. Nechala ho tu bambulku hádzať o stenu a znásilniť?! Hnus.
Najprv som to musela predychat, teraz napisem k matke (nie chudatku dietatku😭). Konkretne si myslim ze vina tejto matky nie je na urovni viny zien, ktore vedome, dlhodobo a hnusne tyraju deti. U nej sa zda, ze malu lubila a tipujem, ze to spravil jej “partner” pod vplyvom drog. No mozno zdanie klame… Ona ako mama mala to male chranit… to bola jej prvotna uloha ako matky… a neuchranila ho. Je to strasne, ohavne, tragicke, neuchopitelne, a vsetko ostatne, co si doplnite. Len si myslim, ze ona teraz hrozne trpi narozdiel od skutocnych hyen (alebo hyen inej urovne). Lebo su take, ktore dlhe roky tyraju dieta a nakoniec im na sudnom procese je luto len samych seba a tych ubohych deti vobec. To su najvacsie spiny hnusne.
Malicka nech odpociva v pokoji, babatenko male 💔😢…
Sú to hnusné hyeny každopádne. Nech zhniju v base, aj keď sme na Slovensku, čo si budeme. 🤮 Chudatko malé, mama ju mala chrániť a milovať, ale sex a drogy s degešom feťackym jej boli prednejšie. Nechala ho tu bambulku hádzať o stenu a znásilniť?! Hnus.
@anonym_30c45d Bohužiaľ obaja budú môcť mať vlastné deti aj po krátkej base a prístup k deťom.
@anonym_30c45d Bohužiaľ obaja budú môcť mať vlastné deti aj po krátkej base a prístup k deťom.
@enmery veď to. To je najhoršie, že sú ešte veľmi mladí a ona môže a aj bude rodiť ako jabloň. Otras.
Čoby za to dala ktorákoľvek maminka, za zdravé dieťatko a nie je im dopriate a takéto hyeny rodia zdravé deti ako nič.
Najprv som to musela predychat, teraz napisem k matke (nie chudatku dietatku😭). Konkretne si myslim ze vina tejto matky nie je na urovni viny zien, ktore vedome, dlhodobo a hnusne tyraju deti. U nej sa zda, ze malu lubila a tipujem, ze to spravil jej “partner” pod vplyvom drog. No mozno zdanie klame… Ona ako mama mala to male chranit… to bola jej prvotna uloha ako matky… a neuchranila ho. Je to strasne, ohavne, tragicke, neuchopitelne, a vsetko ostatne, co si doplnite. Len si myslim, ze ona teraz hrozne trpi narozdiel od skutocnych hyen (alebo hyen inej urovne). Lebo su take, ktore dlhe roky tyraju dieta a nakoniec im na sudnom procese je luto len samych seba a tych ubohych deti vobec. To su najvacsie spiny hnusne.
Malicka nech odpociva v pokoji, babatenko male 💔😢…
@anonym_018d97 áno, možno máš pravdu. Z fotiek je vidieť, že mala malú rada, ale to nič nemení na tom, že ju mala chrániť ako levica. Niekde som dokonca čítala koment, že bývalá s tým hajzlom len od decembra a už bola pre ňu rodina, ju "zachrániť" a opäť sa k nemu vrátila. Bola to jej najväčšia osudová chyba, teraz si môže trieskať hlavu koľko chce.
Ja som zase čítala, že sa na malú sťažovala,že vkuse reve a že je to stelesnené zlo.