Šokujúca smrť malej Miušky
Ahojte pozná niekto tých ľudí ,ktori toto spáchali ? Čo u to za ľudia ?!!!
Ubili k smrti zdravé, baculaté 7 mesačné dievčatko, keby pustili zdravotníci viac info o tých zraneniach na konečníku, tak ich ľudia ukameňujú, preto je ticho a zrejme sa to všetko ani na svetlo nedostame.
Ak ju znásilňoval, mohla umrieť na vnútorné zranenia, nie na modriny.
Nedostalo sa jej pomoci, matka veľmi mladá, ale neverím, že by si nedala dokopy súvislosti že sa niečo deje, že má zranenia, že stále plače, nedá sa to ospravedlniť.
Preto ich aj hneď zavreli, museli sa zistiť iné hrúzy🥹
@anonym_2dedfc ona bola pri Tom, vedela o Tom čo sa deje blbana sprostá. Prizerala sa na to. Veru keby vyšlo na povrch všetko, tak to by ešte len bolo.
Ubili k smrti zdravé, baculaté 7 mesačné dievčatko, keby pustili zdravotníci viac info o tých zraneniach na konečníku, tak ich ľudia ukameňujú, preto je ticho a zrejme sa to všetko ani na svetlo nedostame.
Nedostalo sa jej pomoci, matka veľmi mladá, ale neverím, že by si nedala dokopy súvislosti že sa niečo deje, že má zranenia, že stále plače, nedá sa to ospravedlniť.
@anonym_2dedfc Oni nie sú zavretí, oni iba čakajú vo väzbe na ukončenie vyšetrovanie a kým začne súd. Súd vyhodnotil ich pobyt podľa tohto času ako rizikový a preto ich vzali.
@anonym_2dedfc Oni nie sú zavretí, oni iba čakajú vo väzbe na ukončenie vyšetrovanie a kým začne súd. Súd vyhodnotil ich pobyt podľa tohto času ako rizikový a preto ich vzali.
@enmery tak som myslela, odviedli ich v putách a sú vo vazbe, čaká sa na súd
@anonym_2dedfc ona bola pri Tom, vedela o Tom čo sa deje blbana sprostá. Prizerala sa na to. Veru keby vyšlo na povrch všetko, tak to by ešte len bolo.
@anonym_2e6ad4 ja len dúfam, že nie🙏🏼 neverím že by sa na to prizerala🥲
Moja dcéra mala ako 7 mesačná nehodu s manželom, nabúral do nich traktor, zo strany kde sedela dcéra bolo auto úplne zdemolované.
Lekári mi vtedy hovorili, je to zdravé 7 mesačné dievčatko plné života, dostane sa z toho, že také deti ,,znesú,, viac ako dospelý človek. Mali pravdu a cítim hroznú vďaku.
A čo muselo vytrpieť toto dievčatko, keď to nezvládlo😢
@anonym_2e6ad4 fotka aj s tou "matkou" ma ta zena na svojom profile threads a fotka maličkej z blízka na tváričku je pod jedným článkom v komentároch na fb.
@anonym_40861d ja som sa na fotku nepytala, to bol niekto iny...ja som sem napisala ze je to na threads matky...
@anonym_40861d ja som sa na fotku nepytala, to bol niekto iny...ja som sem napisala ze je to na threads matky...
@anonym_742d13 ok, pardon, moja chyba, zle som označila.
@anonym_742d13 aký má threads matka ?