Aké máte skúsenosti s gastroenterológiou v Žiline a okolí
Ahojte ,kde máte dobre skúsenosti s gastroenterologiou kde ste boli spokojne ,pre dospelých ,kde niesu veľmi dlhé čakacie doby ? Žilina a okolie ,caka ma vyšetrenie a neviem kde a ani ako to prebieha,je to naozaj až také hrozne ? Skúsenosti prosím 🙏
@piskottka_lt ahoj zistila si niečo koho si vybrala resp. už si bola a ako si spokojná?
@maturielka ahoj,ešte som nebola ,ale najviac pozitívnych ohlasov mala p.doktorka na Halkovej ak ti to pomôže
@maturielka ahoj,ešte som nebola ,ale najviac pozitívnych ohlasov mala p.doktorka na Halkovej ak ti to pomôže
@piskottka_lt ano aj ja zvažujem ju nikde si sa neobjednala ? Tak nevieš aká ue u nej čakacia doba
@piskottka_lt ano aj ja zvažujem ju nikde si sa neobjednala ? Tak nevieš aká ue u nej čakacia doba
@maturielka ešte som sa neobjednala,lebo momentálne riešim aj iné dôležitejšie zdravotne problémy ,ale gastro ma neminie neskôr ,tak ak sa budeš objednávať hoď mi sem potom prosím info,aké ma čakacie doby ,alebo či budeš spokojna
Budem ti vďačná ,dakujem ❤️

@piskottka_lt ahoj zistila si niečo koho si vybrala resp. už si bola a ako si spokojná?