icon

Ako prebieha cisársky rez v Žiline?

5. máj 2026

Ahojte, ako prebieha v Žiline cisársky v úplnej narkoze? Kedy ste videli bábätko? Dá sa rezervovať izba nadštandard dopredu keď viete termín sekcie? 🙏🍀 Muzovi kedy ukážu dieťa?

anonym_98bd95
5. máj 2026

Neviem ako v Žiline, no keď som bola v CA na plánovanej sekcii,ponúkli mi nadštandard. Mužovi ukážu dieťa hneď po pôrode,po ošetrení dieťatka.no bábätko po sekcii bude v inkubátore na pár hodín. Čiže na chvíľku ho pustia. Myslím,že v Žiline je to podobne

janetka6
5. máj 2026

@anonym_autor bola som pred cca 5 rokmi v Žiline. Celková narkóza. Mužovi ukázali syna po pôrode. Ja som ho videla keď som sa prebrala na jiske, cca 3 hodiny po operácii. Tiež mi veľmi záležalo na Tom, aby sme mali apartmán.Rezervacie vopred hoci som vedela deň plánovanej sekcie neboli schopní zabezpečiť. Nakoniec sme sa dohodli tak, že moje veci boli na apartmáne už v deň sekcie, hoci som tam reálne prišla až nasledujúci deň( 24 hodín budete na jis). Bola som ochotná zaplatiť aj tu nič, ktoru som nevyužila, tak som im to aj navrhla, nakoniec mi účtovali len využite noci.

kdeprebalim_sk
5. máj 2026

@anonym_autor my sme mali vo februari 24, manzelka mala spinalnu anestezu (no celkova by bola asi lepsia, lebo mala z nej potom silne migreny, tam pomaha kofein 🙂 ) tam jej dcerku ukazali hned na chvilku, ja som cakal na chodbe, po nejakych 15 minutach mi ju priniesli ukazat, aj som si popestoval 🙂 a spravil par fotiek pre nedockavu rodinu 🙂 kedze manzelka bola hospitalizovana uz 2 tyzdne vopred kvoli vysokemu riziku a sekcia bola nutnost v 38 tyzdni, vedeli presny termin a cakali na info :D

co sa tyka izby, tu sme neriesili. to sukromie je taka dvojsecna "zbran". predsa len, ked ste na izbe s niekym, tak si viete vzajomne vypomoct napr v case toalety alebo sprchy. Aj na beznej izbe bolo fajn a v podstate 4 noci zo 6 bola aj tak manzelka sama na izbe.