icon

Ako prebiehajú prijímacie testy na SZŠ v Žiline?

misiatkob
6. júl 2026

Ahojte, prosím Vás je tu niekto čo absolvoval prijímačky ? Na stránke SZŠ Žilina uvádzajú,
že testy boli z biológie človeka - učivo gymnázia? Ďakujem za odpovede.

anonym_220d18
6. júl 2026

@misiatkob učivo 7.r. ZŠ

kathhii
6. júl 2026

@misiatkob Ahoj, gymnazialne učivo. Boli aj doplnovacky, aj výber z možností, chytáky a treba si poriadne pozrieť obrázky v učebnici. Ja som sa učila som starej učebnice, lepšie si je zohnať novú, pár otázok bolo vyslovene s takých že v starej to nebolo spomenuté, ale tak ja som to dala na 94 percent. Učila som sa cca 10 dní po poobediach. Ale ak si nemala na strednej biológiu, tak odporúčam sa tomu začať venovať trochu skôr. Latinčinu sa učiť nemusíš.
Je tu aj skupina o SZŠ tam som písala aj tohtoročné otázky.

kathhii
6. júl 2026
@kathhii

@misiatkob Ahoj, gymnazialne učivo. Boli aj doplnovacky, aj výber z možností, chytáky a treba si poriadne pozrieť obrázky v učebnici. Ja som sa učila som starej učebnice, lepšie si je zohnať novú, pár otázok bolo vyslovene s takých že v starej to nebolo spomenuté, ale tak ja som to dala na 94 percent. Učila som sa cca 10 dní po poobediach. Ale ak si nemala na strednej biológiu, tak odporúčam sa tomu začať venovať trochu skôr. Latinčinu sa učiť nemusíš.
Je tu aj skupina o SZŠ tam som písala aj tohtoročné otázky.

@misiatkob len ľudské telo, nič iné. Doporučujem gymnazialnu učebnicu... Poznám baby čo sa učili iba zo ZŠ siedmackej učebnice, ale keď chces ísť na istotu tak radšej gymnázium.

kathhii
Autor odpoveď zmazal
misiatkob
autor
7. júl 2026
@kathhii

@misiatkob len ľudské telo, nič iné. Doporučujem gymnazialnu učebnicu... Poznám baby čo sa učili iba zo ZŠ siedmackej učebnice, ale keď chces ísť na istotu tak radšej gymnázium.

@kathhii ďakujem za info

kathhii
11. júl 2026
@misiatkob

@kathhii ďakujem za info

@misiatkob dúfam, že som správne pochopila a pýtaš sa na externé štúdium.

misiatkob
autor
14. júl 2026
@kathhii

@misiatkob dúfam, že som správne pochopila a pýtaš sa na externé štúdium.

@kathhii ano externe