icon

Ako sa dostať zo stanice v Žiline do Proscholaris?

17. mar 2025

Prosím poraďte mi, akým spojom sa dostanem zo Železničnej stanice v Žiline do Proscholaris na Bytčickej 89? Prosím polopate, nie som zo ZA a ani necestujem, dakujem vopred

sweet20
17. mar 2025

Ani ja nie som zo ziliny ale do cp by som si dala tuto adresu a by ti to naslo... alebo by som si dala adresu do mapy a pozrela kde je najblizsia zastavka

tina1549
17. mar 2025

dobrý deň 🙂 ak dobre pozerám tak spoj číslo 22 zastávka Pažitie

sweet20
17. mar 2025

Takto napr som myslela

petruldo
17. mar 2025

Zastávka oproti železničnej stanici, autobus 22, vystúpiť na Zastávke Bytčica kultúrny dom, lístok si kúp hodinový

majka99999
17. mar 2025

Google mapy ta navedu autom, vlakom, mhd aj pesi. Staci si navolit. Dokonca si mozes zadat aj cas, napr. vlak pride 9:57 sobota, tak si das, ze odchod zo stanice je o 10:00 sobota najskorsi a hotovo. Pripadne si to vies navolit aj s tvojou original vychodzou stanicou, zadas parametre, aby vybralo tvoj vlak, tak ta aj ponaviguje na MHD zastavku z vlaku.

gabiso3
17. mar 2025

Neviem čo myslíš, ale súkromná škola Pro scholaris ma adresu Dlhá 2 a áno vystúpila by si z 22ky na zastávke Kultúrny dom. Ale ty udávaš adresu Bytčická 89?!

autor
17. mar 2025

Dakujem vsetkym
@gabiso3 neviem, prečo je tam pri rekvalifikačných kurzoch písaná táto adresa....