Catering zo Žiliny a okolia
@daduskaxxx ahoj aj my sme mali na svadbe bonappetitzilina ako spomínala aj slečna/pani nadomnou a tiež sme boli maximálne spokojní , okrem caterringu robia aj výzdobu ;)
Grand na marianskom namesti robi catering. Dovezie a aj odvezie a ta cena 👌👌👌topka
@dome_nicka Ahoj, záleží čo od nich chceš či je to catering na svadbu alebo na nejakú oslavu. My sme od nich mali catering na svadbu s tým že sme chceli okrem jedla aj výzdobu vrátane kvetov ,detského kútika, alkoholu (ten sa dal na zálohu vrátiť) atď. Cena sa odvíja od počtu hostí a tiež od toho aké jedlo si vyberieš na prvý chod a bufet, my sme to mali cca za nejakých 2500€ ale my sme mali málo hostí. My sme boli veľmi spokojní vedeli poradiť čo sa týka jedla aj výzdoby aj sa dá u nich toho veľa nakombinovať povieš aký máš rozpočet a oni čo všetko v tej cene vedia zabezpečiť 🙂 za mňa určite odporúčam a vybrala by som si znova
@mmm2mmm Dakujem za odpoved. Svadbu by sme chceli a počet ľudí bude okolo 90. Ja by som ale mala záujem čisto o jedlo. Napíšem im a uvidím čo ponúknu. Vy ste mali koľko ľudí ? 🙂
@dome_nicka ahoj, nám robili jedlo, švédske stoly a candy bar aj s čoko. fontanou pre 110 ľudí. A cena fuuu presnú si už nepamätám ale niečo okolo 2000€
@dome_nicka my mali cca 60 ľudí ale z toho asi 15 detí od 3 mesiacov do 10 rokov
@dome_nicka 0917221969 poradím ti ohľadom cateringu 🙂

@daduskaxxx https://www.bonappetitzilina.sk/
Mali sme na svadbe maximálna spokojnosť, uvaria všetko čo chcete, navaria, umyjú, upracú...