Čo spôsobuje farebné gule na oblohe?
Ahojte.
Už 2. Večer pozorujem na oblohe farebné predmety gule 🤔 neviem ani ako to nazvať. Svieti ich viac. Ako disko guľa 😁 najprv som myslela že hviezdy a farebnosť sa mi len zdá.
Čo to môže byť ? Družice ? Dron je maličký takže v tej diaľke by to nebolo možné ...
@livuska124 Máš pravdu vyzerá to desivo. Ja som to ešte nevidela naživo.
Ahoj. Ja ich pozorujem cca 2 roky. Spočiatku som si myslela ze ide o drony, ale myslím si, že ide o ufo. Ja ich tu mam asi cca 5 práve teraz . Svietia silnejšie ako hviezdy, dalekohladom sú to také modro ruzove gule s bielimi svetlami, modro ružové svetlá preblikavaju, biele svietia statický. Sú dokonale rovnomerne všetky rozložené po povrchu. Pred 2 rokmi som videla niečo ako ponorku vo vzduchu, bolo to väčšie ako remorker. Tiež som nenašla žiadne info , len obrázky lietajúcich hraciek ufo gul ktoré sa im nápadne podobajú. Podarilo sa nám aj natočiť horiacu gulu, ktorá sa pohybovala rýchlosťou akú nemajú ani stíhačky. Bolo to za bieleho dňa, objekt sa vrátil, čiže nemohol to byť padajúci satelit do atmosféry ani nič obdobne. Tu na sk nám veľmi veľa info blokuje štát na zaklade rozhodnutia súdu, polícia, swan... chcú mať z nás trotlov a otrokov..
A sirius to nie je. Tie gule vyzerajú úplne inak!
Nie, to nie je ono . Toto sú max symetrické gule, preblikavajuce ruzovymi q modrými svetlami , biele svietia staticky. Vsetky 3 druhy osvetlenia sú absolútne rovnako rozložené po celom obvode gule. A striedavo preblikavaju ružové a modré, kým biele svietia statický. Tie svetlá sú s matematickou presnosťou ma striedacku modra ruzova biela rozmiestnené, akoby boli poukladane po zemepisných dlzkach a šírkach ktoré sú zobrazované v atlasoch s dokonalou presnosťou po tych líniách striedavo rozmiestnené. Čiže sirius ktorý je len jeden to určite nie je. Ja ich tu mam dnes 5 nad hlavou , vacsinou sú 2-3, pozorujem ich naozaj veľmi dlho skoro každý deň ak neprší. Je ich casto vidieť, aj keď väčšinu hviezd nevidieť pre zatiahnutu oblohu
@legendstar888 počas noci zmenia tak 3 polohu, často sa dávajú akoby boli súčasťou nejakého suhvezdia. Keď zameriam telefón na tie gule, tak cez nasa aplikaciu mi to nezobrazuje žiadnu planétu. Ostatné áno
Sorosa si vynechal a jeho nano castice vypustane naprogramovanymi lastovickami....
@tato_ keď bude viac času a nebude taka zima, tak Skúsim pomocou teleskopu, a digitálneho mikroskopu urobiť foto. Len potrebujem spojazdniť laptop s windowsom. A co s tým má sorros prosím ťa??? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Mňa to tiež zaujíma co to je, planéta ale určite nie. Takže načo mudrujes. Zober si dobrý dalekohlad, alebo teleskop, a uvidíš to aj ty. A zistis, že sirius to ani náhodou nie je podľa toho siriusa stiahnuteho z netu! A keď ta táto téma viac nezaujima, aspoň tu nessorosuj. Lebo to je úplný debilizmus pre mňa celý sorros aj vaše domnienky bez dôkazov, ty co ho vôbec v nejakej téme spomenú. Ďakujem
@anonym_autor tiež som sledovala pomocou ďalekohľadu je to ako disco guľa ružové, zelené oranžové modre blikajúce svetlá.... Som zvedavá co to je.

@estellas áno, áno, viem, úplne v prvom rade komente to píšem 😊