icon

Detská endokrinológia a gastroenterológia - Žilina

janka338
16. feb 2021

Dobrý deň, prosím vás, máte niekto skúsenosť s lekármi, čo sú na detskom gastre a endokrinológii v Žiline. Obe sú lekárky. Na nete som však našla na doktorku z gastra skoro samé negatívne hodnotenia. Poslali nás tam s malou trojročnou dcérkou. Ďakujem.🙂

Strana
z2
janka338
autor
5. okt 2021

@freeze24 ahoj, pani doktorka malú prezrela, popočúvala, prehmatala, odvážila a odmerala. Potom sa pýtala na choroby a ochorenia v rodine. Krv jej prvýkrát nebrala, na tú nás objednala inokedy a ráno. Prvýkrát sme boli objednaní až na 11.00. Objednáva sa cez telefón. A potom výsledky krvi posiela mailom. Povedala, že ak by bol nejaký problém, tak napíše v maily, že sa treba znova objednať a prísť. Naozaj je veľmi milá a všetko vysvetlí. 😉

freeze24
5. okt 2021

@janka338 dakujem za odpoved 😊

ann88
6. dec 2021

Tak už sme aj my po vyšetrení. Nie u dr kyškovej ale u dr bačinskej. Trošku som mala strach podľa diskusii na internete, ale niet sa čoho obávať. Pani doktorka je podla mojej skusenosti v pohode. Náš malý sice s vyšetrenim nespolupracuje (ale to u žiadneho doktora) no nemám nič čo by som pani doktorke vytkla. Zdala sa mi v pohode. Len to tu chcem napísať ak by sa ešte niekto v buducnosti rozhodoval a mal snáď pred pani doktorkou strach 😀

chilliseasalt
14. jan 2022

Ahoj, máte niektorá skusenosť....?
Nás tento týždeň Dr. Bačinská nevzala, nedávno sa vraj k nej ako ešte v poriadku objednat. Údajne neberie nových pacientov...sme z okresu Čadca takze spadáme pod ňu.
Martin má na celý rok termíny obsadené. Skúšali ste Ružomberok alebo Tvrdošín?

mishach
5. apr 2022

Prosím vás, ako ste sa k dr bačinskej objednávali? Volám už druhý týždeň. A nikto nedvíha. Treba ísť osobne? Ďakujem

ann88
9. apr 2022

@mishach keď sme sa k nej objednávali minulý rok tak sa dalo telefonicky v pohode. Ale tiež máme teraz problém objednať sa na kontrolu. Ak sa tam nedovolam, skúsim osobne.

mishach
10. apr 2022

@ann88 už som sa konečne dovolala vo štvrtok. Ďakujem pekne😉

21ivka
18. aug 2022

@chilliseasalt Ahoj, prosím ťa, kam sa Vám podarilo nakoniec objednať?? Tiež sme z okresu Čadca. V Martine už neberú. ZA beriem ako poslednú možnosť, ale aj tam je to vraj už problém. Skúšali ste ten Ružoberok, napr. Valentoviča? Alebo niekoho v ČR? Ďakujem za odpovede 🙂

21ivka
18. aug 2022

Ešte by ma zaujímalo žienky, aké máte skúsenosti s anestézou u detí? Môj drobec mal teraz 4 roky. Počula som, že niektorým deťom dávajú tabletku, alebo rajský plyn, pichnú "oblbovák", alebo celkom uspia. Aké máte vy skúsenosti so svojimi deťmi u jednotlivých lekárov. Ďakujem.

chilliseasalt
27. aug 2022

@21ivka ja som nakoniec obvolavala všetkých možných lekárov,pretoze nás nikam nechceli zobrať. Už som v tom.mala taký zmätok.ze som sa dovolala do Žiliny s vedomím že volám.niekam inam a celá zúfalá som vravela že sa nikam nevieme dostať. A vzali nás.
Ale mám taký pocit že to záleží aj na ich nálade pretože ten prvý raz mi len nepríjemným tónom povedali že neprijímajú dnovych pacientov ale na ten druhý pokus bola aj komunikácia príjemnejšia.
Ale teda som uprimne rada že tam viac nemusíme chodiť.

heylloo
Autor odpoveď zmazal
heylloo
21. feb 2024

Pred objednaním som čítala na gastroenterologiu prevazne negativne recenzie. Keďže ma syn nedobre výsledky a bolo to treba riešiť čím skôr, objednala som sa aj napriek tomu v ZA (ine mesto som ani neskusila), termín sme dostali celkom rýchlo, cakala som ze to bude niekoľko mesiacov. Dnes sme na gastroenterologii boli a môžem len odporucat. Pani doktorka bola milá, komunikatívna, vysetrila, všetko vysvetlila. Ak niekomu ludsky nesedi, môže byt, nesedia nám predsa všetci. Treba len možno zvážiť prečo sme tam a co potrebujeme riešiť. Prístup k dieťaťu pekný a zaroven profesionálny. A aj ku mne ako rodicovi. Prvýkrát som sa stretla s tým ze sa ma lekár pýtal ci mam nejaké otázky a ci mam ešte nejaké otázky. Moja skúsenosť je teda vysoko pozitívna 😉

anonym_e2868c
18. nov 2025

@janka338 dobrý deň prosím vás viete mi poradiť dcére zistili pozitívny test na celiakiu mame ísť do Ziliny predpokladám ze na gastroenterológia?

Strana
z2