Detské kaderníctvo v Žiline
Kocky neviete poradiť prosím nejakú super milu trpezlivý detskú kaderníčku? Okrem escada dakujem
Hore v maxe. Síce nie sú priamo detské... Ale sú super 😉👍
@fiirsttiime ja teda horší prístup ako v maxe som nezažila, my sme včera 3rocnu dali strihať v hypertescu a veľmi milá kaderníčka a cena 3e 😊
@fiirsttiime my sme boli 2 krát v Escade, raz dobre, teraz na jar totálna katastrofa. Dcéru sme teraz v Maxe dali, boli sme tam večer, našťastie pre dcérku objednali nás na druhý deň a pani úplne uzasna a prvý krát aj strih jej urobili v Escade podstrihli 1 cm vzadu a 8€. Tu síce 7,2€, ale urobili strih.
@daffodil3007 zdravím, prosím Vás a v hypertescu sa objednáva? Alebo stačí prísť a počkať? 😊
@miiceencoovaa len prísť a počkať, my sme vlastne ani nikdy nečakali 😉
@daffodil3007 ďakujem 😊
@daffodil3007 pekný večer chcem sa len opýtať aj my chodíme do hyper Tesca ku kaderníčke máme tam už svoju, ale malému platím až 8€😄 málo vlaskov. Vám ako vyrátala takú cenu 😄
@gunzburg dobrý večer, my dávame strihať len ofinku za 3e, som skoro odpadla, keď 1x povedala takú nízku sumu 😉
@daffodil3007 aha😄 ja sa len čudujem prvý krát nám nechcela vziať nič že ani euro , potom to boli 2€ a tretí krát vzala 8€
@daffodil3007 3e?maly tam chodí a nikdy pod 8e neplatil 🤔teraz už má 5rokov
@petrastrbanikova no my vždy len 3e, ale je to len ofinka, neviem ako iné strihy, 🤷♀️
@petrastrbanikova presne aj my tak 8€🤷

@fiirsttiime mňa by zaujímalo, ak sa smiem spýtať, že prečo nie escada?