Detský očný lekár pre nových pacientov v Žiline
Ahojte, viete o nejakom detskom oftalmológovi ktorý berie nových pacientov a ste s ním aj spokojné? Prípadne aj súkromné kliniky, ktoré by mi vyšetrili 15mesaćného synćeka.
Vďaka
Zelníkovú si neskúšala? Je super, len neviem či berie nových pacientov.
@anonym_476adf ta ma pozastavenú činnosť
Podlamna oksana hychka v nemocnici minimálne nás pred rokom zobrala ale viem že ešte aj teraz brala nových ona je aj dospela očná ale berie aj deti
Ahojte, nakoniec MUDr Hychna nám ho nezoberie, a MUDr Zelinkova aj Strnadova majú dočasne pozastavenu činnosť, obvolam to ešte v priebehu júna
Ahojte, takže volali sme MUDr Strnadovej, tam mi sestrička hovorila že berú len súrodencov tých pacientov, ktorých už tam majú. Odporučila ma k MUDr Dedinskej, ku ktorej sme nevedeli nájsť ale žiaden kontakt. Nakoniec nám pediatrička urobila screening s akýmsi prístrojom ktorý im prišiel ako novinka, a vyšlo to tak, že synček má pseudostrabizmus, takže očné vyšetrenie nie je nutné. Takže ďalej už našťastie očnú nehľadáme. Mimo to som sa pýtala aj na optike v Bytči (pretože tam mám očnú ja), a je s tým vraj veľký problém, tam mi odporučili skúsiť skôr Považskú Bystricu alebo Martin
Ahojte, takže volali sme MUDr Strnadovej, tam mi sestrička hovorila že berú len súrodencov tých pacientov, ktorých už tam majú. Odporučila ma k MUDr Dedinskej, ku ktorej sme nevedeli nájsť ale žiaden kontakt. Nakoniec nám pediatrička urobila screening s akýmsi prístrojom ktorý im prišiel ako novinka, a vyšlo to tak, že synček má pseudostrabizmus, takže očné vyšetrenie nie je nutné. Takže ďalej už našťastie očnú nehľadáme. Mimo to som sa pýtala aj na optike v Bytči (pretože tam mám očnú ja), a je s tým vraj veľký problém, tam mi odporučili skúsiť skôr Považskú Bystricu alebo Martin
@maria_riversong koho máte obvodnu?
@maria_riversong koho máte obvodnu?
@sunnyday1111 dobrý deň, ak mňa myslíte, tak Dr. Johanidesovu. Synček má pediatričku v Žiline
@sunnyday1111 dobrý deň, ak mňa myslíte, tak Dr. Johanidesovu. Synček má pediatričku v Žiline
@maria_riversong myslím tu pediatricku čo ste písala že ma ten stroj na oči

Zelníkovú si neskúšala? Je super, len neviem či berie nových pacientov.