icon

Dobrý gynekológ - Žilina a okolie

smolinka322
2. nov 2021

Ahojte baby,
Prosim o radu potrebujem dobreho gynekologa ktory sa mi bude venovat a ktory si ma vypocuje a nema problem vypisat pn ked sa necitim dobre. Doposial som mala vzdy zenu a zatial vzdy neochota necitlivost odmeranost a neprofesionalita. Mam diagnostikovanu endometriozu som po Laparo,hormonalnej terapii a aktualne pravdepodobne asi tehu....rada by som uz skoncila u niekoho komu mozem doverovat a pomoze mi.

snehulak77
2. nov 2021

@smolinka322 ahoj. Ja mam Karisnu. Počula som, že ľudia na ňu nadávajú. Ja som bola spokojná. Teraz som bola tehotná a ona je dosť dosť opatrná, možno až príliš. Poslala ma asi ku 3 odborníkom, keď si nebola istá (infektolog, genetik a nakoniec riziková poradňa). Tiež predtým kvôli cyste ma poslala na konzultáciu do MT. . Ale ma dosť pacientiek, takže ci ma viac času, to neviem. Ja som typ, že potrebujem vypadnúť z ambulancie co najskôr, neznášam lekárov, aj keď sú neviem ako mili. Proste biely plášť, no 😂😂😂
Čo sa týka PN, to neviem posúdiť.

fifina75
2. nov 2021

@smolinka322 Ja chodím k Molnarovej v Rajeckých Tepliciach, najlepšia lekárka akú poznám milá, empatická, ľudská, v prvom tehu má bez problémov vypísala na PN ked som ju poprosila. Zodpovie na všetky otázky...

mariska1989
2. nov 2021

Čadca ..Poláková .. femina gyn ...super pomohla mi znova otehotnieť a donosiť

pseudomonas87
2. nov 2021

@mariska1989 dr Polakovu poznám, praxovala som u nej,keď ešte robila v Čadci, je to velmi milá dr, a odborníčka.

mariska1989
2. nov 2021

@pseudomonas87 tak tak .Je mladá ,príjemná vždy poradí , rieši . Moja stará dr na mňa kafrala a ona mi dopomohla že mám teraz rok a pol ročnú dcéru vedľa seba .jediné čo ľutujem že som k nej nešla omnoho skôr ako som chcela

nika_mihoo
3. nov 2021

@smolinka322 Oravcová/ Kiška nemocnica 😊 strašné dobrý doktorky 😊

suzanne312
3. nov 2021

@snehulak77 ja tiež hľadám nového gynekológa a dnes som sa bola opýtať u Dr. Karisnej a neberie nových pacientov

mima2021
4. nov 2021

@smolinka322 ahoj, mne bol odporúčaný dr. Durmis- nachádza sa v budove pri starom trhovisku. Ja som práve tesne pred pôrodom, po ivf, staršia prvorodička a teda vôbec neľutujem, že som u neho. Jediné také mínus je, že sa zakaždým platí (dopláca?)- raz 15/raz 20/raz 30...ale kafrat na to, hlavne že fakt vyšetrí, odporučí, vypočuje, sobota/nedeľa/sviatok - odpovedá na maily, ak čosi.. sympaťák, ľudský😉
A čo sa týka PN -ja som bola na rizikovke od 3 mesiaca..a som vďačná za to, že ma ešte aj on na to presvedčil (pozn.workoholik)..
Kľudne napíš, ak potrebuješ viac info.

smolinka322
autor
4. nov 2021

@mima2021 ahoj dakujem za tvoju reakciu...ten Durmis berie nove pacientky nevies?a kde planujes rodit?a u koho? Ja by som hlavne ak sa to moje tehu povrdi zostala najradswj na pn alebo mala aapon odporucanie od lekara zw memozem iste veci v praci vykonavat ...posledne tyzdne som hrozne unavena a nic nevladzem a moja gynekoloficka aj napriek mojej diagnoze a bolestiach pri endometrioze ktoru mam ma nikdy teda nesetrila a tvrdila ze je to bohuzial rak a ze sa musim naucit s rym zit...a nechcem byt uz ako ovca xo ju posluxha

mima2021
5. nov 2021

@smolinka322 ahoj, písala som ti 💌

becy
12. nov 2021

@smolinka322 Kyska odporucam ho len neviem ci berie nové pacientky

sima1415
12. nov 2021

Dr. Mitro v BY , najlepší akého som mala

smolinka322
autor
12. nov 2021

@sima1415 a berie nove pacientky? A pristup ma aky?

sima1415
12. nov 2021

@smolinka322 je svojský , občas jemne arogantný ale zachránil ma po MA a vďaka nemu mám dve deti, vždy keď je problém tak to reálne rieši a je veľmi dôsledný . Teraz pri druhom ma nechal od 4teho mesiaca tehotenstva doma len aby niečo nepodcenil. Treba si na jeho povahu zvyknúť keď k nemu chodíš na poradne ale stojí to za to . A čo viem tak nedávno bral čiže treba skúsiť 🙂

pusinka2479
20. dec 2021

Ahojte chcela by som sa vás opitat mam 3 detičky jedno mam zdravotné postihnuté a po 2rokoch som zas neplánovane otehotnila ale bála som sa všetkého ze zas môžem mať zdravotné postihnuté dieťa tak som bola na vlastnú žiadosť na potrate a ubehlo už od toho 5rokov a chcela by som byť tehotná len sa nám nejako nedarí bola som u gynekológa a ten mi predpísal lieky. Ale zial nezabrali mislite ze no môžem. Otehotnieť preto lebo som bola na svoju žiadosť na potrate

eny11
1. jan 2025

@smolinka322 ahoj, koho si nakoniec našla?

smolinka322
autor
2. jan 2025

@eny11 chodim do knm je to ambulancia dr. Visnovskeho ktory je tam malo kedy ale ked je rpoblem viem ze ma k nemu poslu a teraz je tam mlada doktorka velmi dobry pristup podla mna estw nestratila elan a snazi sa veci riešiť od základu tak som spokojná

smolinka322
autor
2. jan 2025

@eny11 a este dodam ze sa mi paci ako to tam funguje sice si pockam ale neobjednava sa ked mas problem prides ked potrebujes prides. A utorky tam byval dr. Gallo z gynfivu ktory ma tehotne a ten je super takze sa tam profesionalne riesia aj problemy s neplodnostou a tehotnost robil mi sono kazdu poradnu bez ohladu na to ci sa to ma alebo nema