Dospelá kamarátka (30+) - Žilina
Ahojte, strieľam naslepo.. 🙂
Mám 31, som slobodná (ale zadaná), samostatná, zodpovedná (ale aj uletená). Mám rada šport, prechádzky so psom, svoju záhradu, dom a terasu, rodinu, kamarátov, dobré jedlo, dobrú kozmetiku atď... V poslednom čase si uvedomujem, že by som rada stretla kamarátku, ktorá rieši svoj život ako dospelá samostatná žena. Nechám na každej, ktorá by sa chcela ozvať, čo pod tým cíti. Môžeme spolu skočiť na kávu, dobré jedlo, do wellnesska, zdielať pracovné skúsenosti, životné situácie (tým nemyslím vyplakávanie nad neúspechmi, ale skôr zdieľanie životnej motivácie). Jasné, že kým je korona, môžeme len popísať.
@cucoriedka21 vek je len cislo, takze uplna pohoda 👍😉 a kam niekam mas plan v sobotu?
@dadiekuk nebola som tu dlhšie, zmena plánu, najmladší mi ochorel ☹ a tak som sa tešila na víkend keď budeme fit určite sa ozvem 😉
@cucoriedka21 jasne to tak je s deťmi... Skóre uzdravenie hlavne... Vidíme sa niekedy 😊
Ahojte...pridám sa aj ja ak môžem...mam 2 deti. Byvame kúsok od Žiliny v domčeku a malou záhradkou. Mám dve energické deti. Spriaznených duši nikdy nie je dosť 😉.
@cucoriedka21
@nicicka
@tatianaba
@dominika_sk inak baby, neviem ako ste na tom vy, no tu na konika ja az tak nechodim, len ked tak narazovo, nechceli by ste poriesit radsej hromadnu skupinu na messenger? A pocitam, ze autorke povodneho prispevku sa tiez ulavi ze jej uz nebudu chodit upozornenia na nase oomentare, kedze zjavne tu medzi nami asi nenasla to co hladala 😂 dievcata @dadiekuk
@majka4555 my uz sme na fb, ale mohli by sme teda navyse aj nejaku tu hromadnu konverzaciu zriadit, ak budeme chciet nieco hromadne dohodnut, namieto pisania pod tymto prispevkom na koniku. Co vy na to?
@dadiekuk ďakujeme 🙂 vyzerá to na dlhšie..ale ☝ dúfam že to mája sa dáme dohromady a verím že sa stretneme 😉
@may555 áno moja reč, rada sa k Vám pridám na fb🙂 ako ste na fb ?
@may555 dievčatá ahojte , ako sa máte? Ako ste n fb ? Konečne sa nám to doma uvoľnilo a ja potrebujem taky reset...dlho sme boli doma zavretí ,tak by som rada chcela niekam vybehnúť ...dalo by sa Vám niektorej aj bez deti ? Potrebujem sa vyvetrať 😉

@cucoriedka21 ahoj a kam chodievate s deťmi my by sme sa možno aj pridali ja mam 2 deti