icon

Hľadám cenovo dostupného zubára v Žiline

27. apr 2025

Dobrý deň,

potrebovala by som zohnať zubára v Žiline, ktorý nemá prestrelene ceny. Bohužiaľ moja doktorka odišla pred 2 rokmi do dôchodku a odvtedy som to nejak "zabudla riešiť" ale už by bolo naozaj na čase. Obávam sa že budem mať aj nejaké kazy, takže naozaj je kvôli tomu dôležitá aj cena.

Vopred ďakujem🙂

tulipanik12
27. apr 2025

Podľa bydliska ťa musí zobrať spádový štátny zubár - jedine ten bude lacnejší

autor
27. apr 2025
@tulipanik12

Podľa bydliska ťa musí zobrať spádový štátny zubár - jedine ten bude lacnejší

@tulipanik12 a nevieš kde nájdem tento zoznam podľa bydliska? Lebo prvýkrát to počujem a nemôžem to vibev najst

autor
27. apr 2025

Teraz som to asi našla a teda môj zubár nemá zmluvu s poisťovňou, v ktorej som poistená atakze asi tak.. každopádne chápem, že lacné to nebude, ale zaujímalo by ma ze co je taka lepšia alternativa

autor
27. apr 2025

Resokerhve to nemusí byt ani priamo zilina, alw aj okolie

tulipanik12
27. apr 2025

Ja myslím, že tie ceny u súkromných zubárov sú cca podobné a hlavne tí najlacnejší už zvyčajne neberú nových pacientov - no na VÚC sa dozvieš, ktorý štátny zubár ťa musí zobrať aj s tvojou poisťovňou

andreakotesova
27. apr 2025
@tulipanik12

Ja myslím, že tie ceny u súkromných zubárov sú cca podobné a hlavne tí najlacnejší už zvyčajne neberú nových pacientov - no na VÚC sa dozvieš, ktorý štátny zubár ťa musí zobrať aj s tvojou poisťovňou

@tulipanik12 všetci sú súkromní. Štátni lekári už neexistujú. Len niektorí majú zmluvy s poisťovňami a niektorí nie.

bykaterina
30. apr 2025
@andreakotesova

@tulipanik12 všetci sú súkromní. Štátni lekári už neexistujú. Len niektorí majú zmluvy s poisťovňami a niektorí nie.

@andreakotesova presne a Plus ešte ty čo majú rajon že majú pridelený.

bykaterina
30. apr 2025

Zavolaj si do poisťovne oni ti poradia ktorý zubár tá musí zobrať. Počítaj ale tým že si nechodila na preventívne prehliadky platíš si to celé. Teda ja sa to nemenilo.

iveta855
2. máj 2025

Esteticdent na Halkovej

andreakotesova
2. máj 2025
@iveta855

Esteticdent na Halkovej

@iveta855 majú super ceny. Si s touto amb. spokojná?

iveta855
2. máj 2025
@andreakotesova

@iveta855 majú super ceny. Si s touto amb. spokojná?

@andreakotesova ja som veľmi spokojná

andreakotesova
2. máj 2025
@iveta855

@andreakotesova ja som veľmi spokojná

@iveta855 ceny majú lepšie ako môj zubár, ktorý má zmluvy s poisťovňami 🙂

iveta855
2. máj 2025
@andreakotesova

@iveta855 ceny majú lepšie ako môj zubár, ktorý má zmluvy s poisťovňami 🙂

@andreakotesova to je len plus 🙂