icon

Hľadám detského pedopsychológa pre syna so znakmi autizmu v okolí Žiliny

roxy21
22. jún 2026

Potrebujem nájsť pre 10 ročného syna pedopsychológa. Jedná sa o znaky autizmu PAS. Sme zo Žiliny, no mudr Šustrová v Žiline neordinuje. Takže musím hľadať v okolí. Viete mi niekoho dobrého poradiť? Ďakujem

anonym_a4dc9d
22. jún 2026

@roxy21 chvalabohu, že mudr.šustrová neordinuje, stála za prd. My sme boli s našou v CA a BA na diagnostiku

sjuzir
22. jún 2026

@roxy21 ahoj neodporučili vám Adept? My tiež hľadáme, len nás odrádza cena....

roxy21
autor
23. jún 2026
@sjuzir

@roxy21 ahoj neodporučili vám Adept? My tiež hľadáme, len nás odrádza cena....

@sjuzir áno boli sme v Adepte, a do správy nám napísali, že je potrebné vyšetrenie u pedopsychológa, takže zbytočne vyhodené peniaze a nič sme sa zo správy ani nedizvedeli 🤔

roxy21
autor
23. jún 2026
@anonym_a4dc9d

@roxy21 chvalabohu, že mudr.šustrová neordinuje, stála za prd. My sme boli s našou v CA a BA na diagnostiku

@anonym_a4dc9d tu na MK som čítala, že Čadcu vôbec neodporúčajú, že sú tam aragontní a s ďeťmi to vôbec nevedia

sjuzir
23. jún 2026
@roxy21

@sjuzir áno boli sme v Adepte, a do správy nám napísali, že je potrebné vyšetrenie u pedopsychológa, takže zbytočne vyhodené peniaze a nič sme sa zo správy ani nedizvedeli 🤔

@roxy21 aha. Prosím ťa takže tam nevedia určiť či ide o autizmus alebo ako? Tiež sme tam odporučeni ale tie peniaze...

anonym_a4dc9d
24. jún 2026
@roxy21

@anonym_a4dc9d tu na MK som čítala, že Čadcu vôbec neodporúčajú, že sú tam aragontní a s ďeťmi to vôbec nevedia

@roxy21 jlój, no ja som tam bola 11 rokov dozadu, už ani neviem ako sa volala tá pedopsychiatrička, no keďže videla, že naša dcéra vtedy 3 ročná je veľmi chudá povedala 1 veľmi zaujímavú vetu, ktorú si pamätám celý život:"Najprv riešte trávenie až potom mozog." a naozaj to takto funguje.

anonym_167311
30. jún 2026

Potrebujete pedopsychiatra - nie pedopsychológa.

Najlepšia v okolí pri autizme je Bullová v Martine - ale neviem, či berie nových pacientov, niekde som tuším čítala, že už nie. Treba si zistiť.

zuzuula
1. júl 2026

No diagnostiku tak či tam potrebujete od klinického psychológa teda adept a ak Vám dali oni nejakú diagnózu tu už len potvrdí pedopsychiater to je naozaj na pár minút návšteva, so synom chodíme do MT ale ona už neberie nových pacientov, celkovo je to asi veľký problém viem že niekto chodí aj do Bratislavy súkromne alebo aj Zemianske Kostoľany Logopedys majú pedopsychiatra ale tiež je to súkromne centrum