Hľadám detského pedopsychológa pre syna so znakmi autizmu v okolí Žiliny
Potrebujem nájsť pre 10 ročného syna pedopsychológa. Jedná sa o znaky autizmu PAS. Sme zo Žiliny, no mudr Šustrová v Žiline neordinuje. Takže musím hľadať v okolí. Viete mi niekoho dobrého poradiť? Ďakujem
@anonym_a4dc9d tu na MK som čítala, že Čadcu vôbec neodporúčajú, že sú tam aragontní a s ďeťmi to vôbec nevedia
@roxy21 jlój, no ja som tam bola 11 rokov dozadu, už ani neviem ako sa volala tá pedopsychiatrička, no keďže videla, že naša dcéra vtedy 3 ročná je veľmi chudá povedala 1 veľmi zaujímavú vetu, ktorú si pamätám celý život:"Najprv riešte trávenie až potom mozog." a naozaj to takto funguje.
Potrebujete pedopsychiatra - nie pedopsychológa.
Najlepšia v okolí pri autizme je Bullová v Martine - ale neviem, či berie nových pacientov, niekde som tuším čítala, že už nie. Treba si zistiť.
No diagnostiku tak či tam potrebujete od klinického psychológa teda adept a ak Vám dali oni nejakú diagnózu tu už len potvrdí pedopsychiater to je naozaj na pár minút návšteva, so synom chodíme do MT ale ona už neberie nových pacientov, celkovo je to asi veľký problém viem že niekto chodí aj do Bratislavy súkromne alebo aj Zemianske Kostoľany Logopedys majú pedopsychiatra ale tiež je to súkromne centrum

@roxy21 chvalabohu, že mudr.šustrová neordinuje, stála za prd. My sme boli s našou v CA a BA na diagnostiku