icon

Hľadám fotoparťáka alebo mentora v Žiline

stanyza
11. aug 2026

Ahojte! 👋
Venujem sa fotografovaniu ako amatér a rád by som sa v tom posunul ďalej. Chcel by som sa opýtať, či sa tu nenájde niekto, kto tiež rád fotí a mal by chuť niekedy vybehnúť na spoločné fotenie? Prípadne, ak je tu nejaký skúsenejší fotograf/ka, ktorý/á by bol/a ochotný/á ma vziať občas „pod krídla“, ukázať mi pár trikov v praxi a podeliť sa o skúsenosti, bol by som veľmi vďačný.
Žilina a okolie.

anonym_e9d5fa
•
11. aug 2026

to su platene sluzby, preco by ta niekto mal mentorovat zadarmo?
@stanyza

stanyza
autor
•
11. aug 2026

Nenarážal som na platený kurz ani na to, aby ma niekto učil od nuly. V komunite nadšencov pre rovnaké hoby je úplne bežné vybehnúť na spoločné fotenie, vymeniť si skúsenosti alebo si vzájomne poradiť. O tom sú komunity.
A vďaka za 'veľmi prínosný' názor. Ak nemáš čo k veci napísať, radšej nepiš vôbec.

anonym_f31ba4
•
Odpoveď bola odstránená
•
stanyza
autor
•
Odpoveď bola odstránená
•
anonym_363262
•
Odpoveď bola odstránená
•
anonym_bc00f2
•
Odpoveď bola odstránená
•
anonym_f31ba4
•
Odpoveď bola odstránená
•
ipsa646
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_454aa8
•
11. aug 2026
@ipsa646
Odpoveď bola zmazaná

@ipsa646 so všetkou úctou a obdivom k boju, ktorý zvádzas a aj s tým, že pravidelne so záujmom sledujem všetko čo pridáš by som ti odporúčala nevnucovat link na Tvoj blog na stene vsade kde prispejes.

ipsa646
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_454aa8
•
11. aug 2026

Odpovede a tvoje rady sú v poriadku. Co sa rad pre teba týka, tak na stene založ nový status a pýtaj sa. Alebo otvor novú diskusiu kde sa spýtaš co potrebuješ vedieť.

ipsa646
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_454aa8
•
11. aug 2026
@ipsa646
Odpoveď bola zmazaná

@ipsa646 nemaz, tvoje rozprávania sú príjemné citanie

ipsa646
•