Hľadám kamarátku v Žiline na voľný čas
Ahojte, mám za sebou a pred sebou veľmi ťažké obdobie a na koľko som doteraz žila pre rodinu a deťi a všetko sa rozpadlo, tak by som si rada našla nejaké kamarátky na trávenie voľného času, debaty atď. Viem, že to asi nie je nahlepšia forma hľadania si kamarátok,ale nikdy nevieš s kým si sadneš. Mám dve detičky v školskom veku a ja som čerstvá 40 😊. Ak hľadáš tiež kamku, budem rada, keď sa ozveš.
vedela by si dochadzat aj do Senca? Rada ta spoznam, Ja mam tiez 40 tento rok.
@anonym_a51639 zena s 2 malymi detmi bude dochadzat za neznamou zenou cez pol republiky 🙂 to je ake zufalstvo
@anonym_a51639 zena s 2 malymi detmi bude dochadzat za neznamou zenou cez pol republiky 🙂 to je ake zufalstvo
@anonym_e07bd0 ale mam tiez 40 budeme si dobre rozumiet.
Na to aby si našla kamarátku potrebuješ nejaké reálne záľuby... o čom sa budeš baviť s cudzou ženou? 😀 či jediná téma môže byť ,, mám dve deti a 40 r budeme si rozumieť" ?
Však to je málo na to, že teraz má každý málo času a keď má voľný čas, snaží sa ho využiť zmysluplne a nie klábosením o 40tke a dvoch deťoch.
@anonym_a51639 juuuj, no to až moc ďaleko
Na to aby si našla kamarátku potrebuješ nejaké reálne záľuby... o čom sa budeš baviť s cudzou ženou? 😀 či jediná téma môže byť ,, mám dve deti a 40 r budeme si rozumieť" ?
Však to je málo na to, že teraz má každý málo času a keď má voľný čas, snaží sa ho využiť zmysluplne a nie klábosením o 40tke a dvoch deťoch.
@anonym_af559c
Zaľuby sú, chuť tiež, len neni s kým 🫣