Hľadám kamarátstvo s chlapcom zo Žiliny
Mám záujem o kamarátstvo s 12-15 ročným chalanom zo Žiliny
@matoplatek tu sú dospelí ľudia
@matoplatek
@anonym_6c264b a čo hľadám si kamaráta akože fakt , kde si ich mám nájsť keď sa hanbím
@milan2711 nie . Volám sa Maťo , to je chlapčenské meno . Mrzí ma , že si to zle pochopil.
to sa tu zišla základná škola
to sa tu zišla základná škola
@anonym_6c264b a čo akože ? Vy sa tu prezliekate za anonýma . Akože je to pre všetkých nie len pre Vás. Ale čakal som nejaké zlé komentáre .
@anonym_6c264b a čo akože ? Vy sa tu prezliekate za anonýma . Akože je to pre všetkých nie len pre Vás. Ale čakal som nejaké zlé komentáre .
@matoplatek keď hľadáš chlapca na kamarátenie 12-15,tak predpokladám,že aj ty máš toľko rokov,takže je to pravda,základná škola a nič zlé som nenapísala.
Ak si starší,tak si pedofil!
@matoplatek keď hľadáš chlapca na kamarátenie 12-15,tak predpokladám,že aj ty máš toľko rokov,takže je to pravda,základná škola a nič zlé som nenapísala.
Ak si starší,tak si pedofil!
@anonym_6c264b mám . A akože čo vidíte na tom zlé? Nič zlé nerobím . Tak ma láskavo nechajte
@anonym_6c264b mám . A akože čo vidíte na tom zlé? Nič zlé nerobím . Tak ma láskavo nechajte
@matoplatek toto je stránka pre dospelýc,nie pre nudiacich sa puberťákov,čomu nerozumieš? A kde sú vlastne tvoji rodičia,keď o polnoci ešte nespíš?
sa to tu v poslednom čase začalo meniť na zoznamku...
sa to tu v poslednom čase začalo meniť na zoznamku...
@anonym_8d5096 Možno sa nechce zoznamovať, ale nájsť si kamoša, s ktorým vybehne von na zmrzlinu a mofolu. Keďže je to tu mamičkovské fórum, možno čakal, že mu tu nejaká ponúkne, že môže ísť von s jej synom. 🤷
@matoplatek Maťo, skús to dať do skupiny Žilina, ale v úvodnom príspevku rozpíš, koľko máš rokov, aké záľuby a za akým účelom (zahrať si futbal, vybehnúť na zmrzlinu, na kúpalisko atď.) hľadáš kamaráta.
@anonym_8d5096 Možno sa nechce zoznamovať, ale nájsť si kamoša, s ktorým vybehne von na zmrzlinu a mofolu. Keďže je to tu mamičkovské fórum, možno čakal, že mu tu nejaká ponúkne, že môže ísť von s jej synom. 🤷
@matoplatek Maťo, skús to dať do skupiny Žilina, ale v úvodnom príspevku rozpíš, koľko máš rokov, aké záľuby a za akým účelom (zahrať si futbal, vybehnúť na zmrzlinu, na kúpalisko atď.) hľadáš kamaráta.
@anonym_472edc ja mám záujem o kamarátstvo trochu keď som si zakladal profil som si neuvedomil že mi tu dáva že som dievča . Ale reálne som chalan , tak som si to opravil. A akože niekto tu na mňa začal útočiť s tým , že robím zle že si niekoho hľadám . Ja na tom nič zlé nevidím . Ale chápem že sú tu aj ľudia ktorí majú negatívne názory.
@anonym_472edc a ďakujem že aspoň 1 človek to chápe ten skutočný zámer . Ja som tu nič neprišiel ničiť . Ja som len si chcel nájsť nejakého kamoša na vonok .
Ja sa s tebou kamarátiť nebudem aj keď mám 14
Ja sa s tebou kamarátiť nebudem aj keď mám 14
@anonym_c35aa1 prečo?
Máš už 15
Všeobecné pravidlá prečítané? Hlavne bod 16?
16. Ak máš menej ako 18 rokov, čestne vyhlasuješ, že súhlas s Pravidlami a Tvojím Používaním Internetovej stránky vyslovil Tvoj rodič alebo iný zákonný zástupca.

@matoplatek tu sú dospelí ľudia