Hľadám overenú psychologičku v Žiline
Ahoj, hľadám nejakú overenú psychologičku v Za. Mám úzkosť, domýšľanie si, pozorovanie sa-čo mi je. Asi to je z nejakeho vyčerpania, lebo som tu bola stále pre každého (v rámci rodiny), a zrazu u mna nastalo nejake obdobie, prebudenie sa, že vlastne som sa všetkym prispôsobovala a momentálne sa citim ako vysosany papier, a vôbec ma nebavia veci okolo, akosi som zrazu prestala mať ciele a vidieť nejaký zmysel, je mi jedno či je okolo mňa neporiadok, prach - kedysi som všetko upratovala a tešila sa mať v živote aj okolo seba poriadok a momentálne mi to je akosi šuma fuk a nič ma nebaví. Ďakujem pekne.
@michaela0203 dali mi citalec, trošku pomohlo, začala som chodiť do roboty atď, trošku pomohlo na stres. Psycholog tiež pomohol trošku, ale zatial som bola len parkrat. Chcem zacat chodit na hormonalnu jogu a do fitka alebo na nejaky šport a medzi ludi, novych.
@michaela0203 dali mi citalec, trošku pomohlo, začala som chodiť do roboty atď, trošku pomohlo na stres. Psycholog tiež pomohol trošku, ale zatial som bola len parkrat. Chcem zacat chodit na hormonalnu jogu a do fitka alebo na nejaky šport a medzi ludi, novych.
@lhea skoda ze nie si zo Ziliny, pridala by som sa na ten sport 😁

Psychologicka Šutorova