icon

Je v Žiline už detský kardiológ?

superholka77
4. aug 2026

Ahoj je v Žiline už detsky kardiolog ? Ak ano kde a aký aké máte skúsenosti ? ďakujem

zujka2
4. aug 2026

@superholka77 ahoj,bola som synom u lekarky, tusim robi raz v tyzdni. Bola super👍 je pri detskej nefrologii

superholka77
autor
4. aug 2026
@zujka2

@superholka77 ahoj,bola som synom u lekarky, tusim robi raz v tyzdni. Bola super👍 je pri detskej nefrologii

@zujka2 Ahoj ale aká doktorka mas na mysli prosím ťa? 🙂 Pri detskej nefrologii tiež neviem kde moc nechodíme po doktoroch len pediater 🙂 dik

zujka2
5. aug 2026
@superholka77

@zujka2 Ahoj ale aká doktorka mas na mysli prosím ťa? 🙂 Pri detskej nefrologii tiež neviem kde moc nechodíme po doktoroch len pediater 🙂 dik

@superholka77 mudr. Gardoňova.

4stanka4
5. aug 2026
@superholka77

@superholka77 ako je lekaren tak odbocis do ľava a ideš dozadu (sú tam schody a keď zojdes dole si pri hlavnej brane) Ak potrebuješ vyšetrenie skor tak sa objednaj do MT-dali nám termín o týždeň a dr veľmi precizna a milá, rovnako aj sestrička

kristinkaris
5. aug 2026
fifina75
5. aug 2026
@zujka2

@superholka77 mudr. Gardoňova.

Pozri cez Google, dá sa objednať aj elektronicky. My sme boli 2x a tiež max. spokojnosť

ivanalik
12. aug 2026

...nás zobral Karas v PB

superholka77
autor
14. aug 2026
@4stanka4

@superholka77 ako je lekaren tak odbocis do ľava a ideš dozadu (sú tam schody a keď zojdes dole si pri hlavnej brane) Ak potrebuješ vyšetrenie skor tak sa objednaj do MT-dali nám termín o týždeň a dr veľmi precizna a milá, rovnako aj sestrička

@4stanka4 Aj ked sme zo Žiliny nás zoberú do MT a tam kde je detsky kardiolog prosím? a je dobrá máte skúsenosť ano? A ako sa vola prosím tam telefonicky či online sa objednáva ? Tiež výmenný lístok a zdravotnú kartu dieťaťa treba doniesť však ? Ďakujem krásne ešte aj detskú dobrú alergologicku hľadáme 🙂 ale milú 🙂

4stanka4
15. aug 2026
@superholka77

@4stanka4 Aj ked sme zo Žiliny nás zoberú do MT a tam kde je detsky kardiolog prosím? a je dobrá máte skúsenosť ano? A ako sa vola prosím tam telefonicky či online sa objednáva ? Tiež výmenný lístok a zdravotnú kartu dieťaťa treba doniesť však ? Ďakujem krásne ešte aj detskú dobrú alergologicku hľadáme 🙂 ale milú 🙂

@superholka77 áno nás zobrali bez problémov, objednavala som mailom, napísala som im čo mala dcéra na vymennom lístku a dali termín hneď. Nam dala pediatricka celý zoznam v ZA okrese kde su kardiologovia a už som len pisala/volala a nakoniec nám vyšiel najlepšie MT. Kardiologia je v detskom pavilóne v nemocnici, hneď na začiatku za vratnicou na ľavej strane 1 poschodie. Dr. neviem meno (je ich tam viac) ale bola veľmi milá aj sestrička úplne úžasné a naozaj precizne vyšetrili všetko čo bolo treba a potom aj vysvetlili všetko, za mňa naozaj spokojnosť. Treba doniesť výmenný listok+kartu
kardio.unm@gmail.com

4stanka4
Autor odpoveď zmazal