Kam na botox v Žiline? Zdieľajte skúsenosti!
Ahojte, viete mi poradiť, kam na botox v Žiline? S kým máte dobré skúsenosti alebo naopak, komu sa radšej vyhnúť? Bola som zatiaľ 2x v Dermapointe, prvýkrát u jednej lekarky, tá odišla, druhýkrát u druhej lekárky, tá uz ale tiež odišla, tak neviem, čo si mám o tom myslieť. Nemusí na tom samozrejme byť nič zlé, ale radšej by som chodila stále k jednej. Vdaka za každú odpoveď.
@tina1549 áno, je to ona, s ňou som bola spokojná, výsledok bol super. Aj vy ste tam boli?
bola ale u inej doktorky dávnejšie.. ale len na pery
ja so segrou na pery abotox chodime k duranovej na ul.dlabaca
Odporucam Dermabelle, sama tam nechodim, ale sestra tam bola uz viackrat ohladne nejakych veci a ona si velmi pochvaluje.
@mirokub takže je rozdiel pichať a pichať. Pokiaľ už žena zo seba robí strašidlo to už je druhá vec.
Také by som nepausalizovala. Nikomu botox raz za roh na kráse neuškodí ani pichnúť pery.
Vy máte poniektorí také predstavy že. Žena ide na botox a je hneď vyrovnaná ako papier a pichnutie do pier že má hneď žena pery ako kucerenko 🤦.
@mirokub ale prd 😂 vôbec nie sú tvrdé. To odkiaľ takú hlúpost máš? Ja to mám tak puchnute že by si ani nevidel že mám puchnute.
Určite dr. Duranova
@mirokub och... Škoda slov.
@mirokub neviem, ci tomu celkom rozumiete. Lebo účinok botoxu je tak max 6 mesiacov. Čiže to nie su trvalé zmeny na tvári. Nepýtala som sa na plastiku, ani na vyplne, ani na napichane pery, o to nemam zaujem. Len trochu vyhladit vrasky. Vy si to predstavujete asi tak, ze ked niekomu pichnu botox, zmení sa mu cela tvár?
@mirokub zi si vo svojej bublinke, ale ver ze pichnutie botoxu na 3-6 mesiacov raz dvakrat za rok nikomu este nesposobil mrtvu tvar. ty si asi odbornik na vsetko pri pive..
@mirokub prave preto som sa pytala, koho by odporučili, aby nevznikli nejaké vedľajšie účinky, ako napr. tvár bez mimiky. Da sa to spraviť aj decentne 😊 mne inak vrásky nevadia, ak su primerané veku, ale aby som mala viac vrások ako 60 ročné ženy, to teda nie 😄
@bykaterina
@trinity_77 ďakujem baby, ako sa vola klinika? Alebo kde to nájdem, podla Google mi to naslo nejaku zubarku a očnú lekárku 🤔
na d. dlabaca vedla jednoty ma ambulanciu VENUS
Presne ako píše @bykaterina
Určite nebudeš sklamana
Ďakujem všetkým za radu ☺️🙏

navan? Tam je aj doktorka z dermapointu pozrite si či to nie je práve tá