icon

Kam odišiel zubár Matej Sajtlava z Dental Atelieru?

kiki8989
Včera o 19:49

Nevie niekto, kam odišiel z Dental atelieru zubar doktor Matej Sajtlava? Nikde ho nemôžem nájsť.

anonym_da9346
Včera o 22:52

Odišiel, bezcharakterne, vzal mi deti pod seba zaplatila som 140€ a o mesiac bol fuč povedali mi , že iného zubara pre deti nemajú, tak som si musela hladat zubara a znova platit preventivnu prehliadku

evkatk
Včera o 23:07

Preventívna prehliadka sa neplatí, tú platí v plnej výške poisťovňa. Je to kačica. Za čo zobral 140 Eur? To nedáva zmysel.

anonym_c97bc1
Včera o 23:14
@anonym_da9346

Odišiel, bezcharakterne, vzal mi deti pod seba zaplatila som 140€ a o mesiac bol fuč povedali mi , že iného zubara pre deti nemajú, tak som si musela hladat zubara a znova platit preventivnu prehliadku

@anonym_da9346 zaplatila ste 140e za čo? Jedine ak robil aj nejaký zákrok, inak sa tam za preventívku platilo oveľa menej, chodili sme tam roky.

anonym_c97bc1
Včera o 23:16

@kiki8989 chodili sme k nemu dlho, hovoril nám že pokiaľ bude niečo mať, tak nám dá Dental Ateliér vedieť, ale už je to dlho, tak asi odišiel úplne mimo.

anonym_da9346
Včera o 23:57
@anonym_c97bc1

@anonym_da9346 zaplatila ste 140e za čo? Jedine ak robil aj nejaký zákrok, inak sa tam za preventívku platilo oveľa menej, chodili sme tam roky.

@anonym_c97bc1 mam odtial faktury.. bolo to za 2 deti .. vstupna prehliadka rtg snímok a vzal iba kefu a pastu a presiel im 10 sekund po zuboch
Preventivna prehliadka 30€ + rtg 20€ + 10 sekundove precistenie zubov s ryzovym zrnkom pasty 20€ .. akoze im ukazal ako cistit zubky a x 2 mam 2 deti .. doma mam bločky odtial ... a o mesiac na to tam uz nebol cize charakterne mohol povedat viete co , už koncim vvtejto ordinacii novych detskych pacientov neprijmam .. nie ze ja ako krava vyhodim 140€ a este si musom hladat noveho zubara kde zaa musim absolvovat preventivku pretoze inak ma neprijmu .. takze je to len hanba, ale co uz mame ineho zubara a 100x lepsieho