Kde môžem objednať kvalitné vianočné zákusky z masla v Žiline?
Ahojte ľudia, neviete mi prosím poradiť, kde sa dajú v ZA či okolí objednať zakusky na Vianoce fakt, že dobré z masla a nie margarínu?
Zo Sladkosti pre hostí minulý rok mi nechutili.
Vďaka za tipy
Za mňa s HEROU sú najlepšie
@anonym_817b3c fajn, ale to som sa nepýtala
@anonym_autor Nieje to už veľmi neskoro na objednávku? U nás boli objednávky len do konca októbra.
Skús Jankine dobroty
@anonym_42cbdf 😘
V La loce objednáš, odber v spirite.
@anonym_autor Nieje to už veľmi neskoro na objednávku? U nás boli objednávky len do konca októbra.
@vulka Tak kto má málo objednávok, tak u nich sa ešte dá
@anonym_817b3c za teba mozno, za inych vobec
@anonym_817b3c za teba mozno, za inych vobec
@anonym_c23db5 preto sú vypredané pred sviatkami 😂 Už som pár krát aj vyhrala súťaž, takže tak ;)
@anonym_c23db5 preto sú vypredané pred sviatkami 😂 Už som pár krát aj vyhrala súťaž, takže tak ;)
@anonym_817b3c sutaz v jedeni ci peceni? Keby som piekla pre cudzich, tak nech sa kludne napchavaju herou. Sama si na jedenie vyberam maslo.
Jasne, ze su vypredane, dnes sa zenam nechce piect. My, co pecieme pre rodinu, pecieme s maslom.
@anonym_817b3c ja robím iba s maslom, každému čo chutí. Ženám sa pre druhých nechce piecť preto, lebo je to nezaplatená robota. Kým mi žili rodičia a svokrovci, tak som piekla v podstate pre štyri rodiny, lebo som ešte niečo dala aj tete a kolegyniam a mala som toho akurát tak dosť. Neviem si predstaviť piecť desať, dvadsať krát toľko. Keď koľkokrát chytíš každý jeden kusok do rúk. Keď tu vidím tie ceny - 25 eur za kg suchých koláčikov, odpočítam cenu surovín, vody, energie, ani za nič by som to nerobila
@anonym_817b3c sutaz v jedeni ci peceni? Keby som piekla pre cudzich, tak nech sa kludne napchavaju herou. Sama si na jedenie vyberam maslo.
Jasne, ze su vypredane, dnes sa zenam nechce piect. My, co pecieme pre rodinu, pecieme s maslom.
@anonym_c23db5 nepoznam nikoho kto by piekla maslom 😂
A v ďalšom príspevku hejtujú maslo, lebo rastlinný tuk je lepší 😂
A v ďalšom príspevku hejtujú maslo, lebo rastlinný tuk je lepší 😂
@anonym_817b3c mna nezaujimaju cudzie hejty
@anonym_autor moja suseda pečie výborne. Žiadna Hera. Ja som si dala napiecť k nej, lebo vidím aký má čistý byt. Môžem sa jej opýtať či by si chcela privyrobiť. Ma veľké deti na vysokých školách, ich otec zomrel. Dcéra jej konci medicínu, má 27 rokov, tak už dva roky študuje bez prídavkov a DB.
@anonym_autor aj cukráreň pri bývalom Juniore na Hlinách 7 piekla ešte nedávno zákusky so smotanou a maslom. Neviem, či ešte funguje.