Kde nájsť dobrého gynekológa v Žiline?
Ahojte, hľadám si nového gynekológa a našla som kliniku Gynaec, veľmi sa mi pozdáva navyše berú nové pacientky, nemáte s nimi prosím skúsenosti? Ordinujú MUDr. Határová a Határ, ďakujem 🙂
Mňa samotný pan doktor Hatara rodil 2roky dozadu a ja musím len chváliť jeho profesionálny a ľudský prístup...počula som na neho len samu chválu a na jeho ženu taktiež takže ja odporúčam 👍
Ja som pri riešení IVF riešila a zmenila za tri roky troch gynekológov. Na konci mojej cesty IVF som dostala informáciu o novej klinike Gynaec. Posledný môj gynekológ bol Dr. Hartel, čakacia doba v čakárni cca 2-3hodinky, o sestričkách písať nebudem radšej. Prišla som do Gyneac prišiel po mňa osobne Mudr. Hatar, že prepáte, že meškáme, kuknem na hodinky, boli sme v meškaní 3 minúty. Neskutočný prístup, moderné vybavenie, láskava sestrička, pre mňa to bolo najlepšie rozhodnutie od kedy riešim gynekologa. Preto odporúčam všetkými desiatimi. Máte miesto na parkovanie, v budove je dole kaviareň, v čakárni u nich máte TV, kávovar. Počas tehu chodite k ním na pásy, žiadna nemocnica, čiže za mňa maximálná spokonosť. Zároveň tento rok priviedla Mudr. Hatarová na svet našu prvorodenú dcérku, za čo im bude navždy zaviazaná. O tom, že sú to konečne lekári s ludským prístupom už písať nemusím, lebo za mňa sú to konečne lekár 21st s veľkým veľkým srdiečkom 🙂
Zažila som pána doktora raz na pohotovosti v ZA nemocnici a mal úžasný prístup, hneď som sa ho pýtala či nebude mat aj svoju ambulanciu, medzičasom som sa vsak sťahovala atd ale určite by som nad nim uvažovala.
@s_o_n_i_k_e ja sa tu votriem trochu lebo práve som k nim objednaná na registráciu prvotnú keďže chcem tiež zmeniť gynekológa. Chcem sa spýtať oni vlastne sídlia v tej veľkej čierno červenej budove? Viem ze tam je ešte aj STK tak tam nejak nechcem moc blúdiť. Pomohlo by mi ak by ste mi poradili kde ísť. Parkovanie majú nejaké vyčlenené či sa dá hocikde v tom areáli? Idem prvýkrát tak fakt neviem. 🙈Ďakujem.
@veronikajojo pohoda ja som tiez hladala. Vojdete do arealu a ako je lava strana su tri miesta je tam aj tabulka. Ak by nahodou boli obsadene tak pri nich su aj neoznacene miesta kde sa da parkovat. V lete viete ist hlavnym vchodom okolo kaviarne a hore po schodoch. V Zime maju vstup do areálu z boku a to pojdete po pravej strany budovy a tam su take tazke dvere a ste dnu. Na poschodi uz uvidíte tmave dvere a tabulku a len zazvonite a pride sestricka otvoriť. Urcite budete spokojna. Dole je kaviarnicka. A zaparkujem vzdy.
@s_o_n_i_k_e ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Takže z pravej strany budovy, to som potrebovala vedieť 😄😊
@veronikajojo mozem sa spytat aky je postup pri zmene gynekologa? staci sa im ozvat ci ma vezmu ako novu pacientku a potom ist za "starou" gynekologickou, alebo sa najprv treba odhlasit? dakujem za info 🙂
@chicca555 ja som menila lekára a prišla som k novému či ma vezmu, dali taký papierik, ktorým sa vyradzujem a odchádzam od pôvodného lekára s tým, že oni má vezmu k sebe, to sa mu doruči a on má povinnosť kartu poslať novému lekarovi.
@s_o_n_i_k_e dakujem za info 🙂 koho mas teraz?
@chicca555 ja som šla pôvodnej k Mudr. Hatarovi, ale raz myslím vyšla na mňa jeho manželka a ostala som u nej, ako jasné často sú tam spolu a niekedy idem aj k nemu, ale som si sadla s pani doktorkou a riešila ma celé tehu 🙂 a vlastne nám aj priviedla na svet našu Mišku 🙂 tak som jej za to veľmi vďačná 🙂 obaja sú mega topka super a sestrička konečne zlatíčko s dobrou dušičkou 🙂 nebudeš ľutovať 🙂 moderné vybavenie, dole kaviaren kde robia mega ranajky, v ordinácií v čakárni Netflix, kávička a majú aj svoje pásy, keď som bola tehu, nechodila som do nemocnice ale k ním 🙂
@s_o_n_i_k_e velmi pekne dakujem za info 🙂 skusim ci ma vezmu 🙂
@chicca555 určite na ich stránke máš tu možnosť sa objednať práve na prvé vyšetrenie resp. na registráciu u nich, kamoška bola práve včera u nich prvý krát, čiže určite ešte berú 🙂
@chicca555 áno tak ako písala sonike. Objednajte sa najprv na registráciu novej pacientky do gynaec(ak teda ste sa rozhodli pre nich). Tam vám dá dr papier so žiadosťou o vydanie zdravotnej dokumentácie a tu zanesiete starému dr. Mne môj starý dr dal kartu rovno do ruky ale vraj väčšinou posielajú poštou. No a potom už podľa toho čo vám povie dr v gyanec sa objednáte cez ten ich systém na prehliadku alebo ako v mojom prípade termín mi dal rovno pri tej registrácii keďže som tehu. 🙂🙂
@veronikajojo ja som u nich bola celé tehu a aj na pásy som k nim chodila 🙂 najlepšia starostlivosť 🙂 je to môj štvrtý lekár čo som si našla aj potom ako sme tri roky riešili bábo aj cez CAR a toto je to najlepšie čo ma mohlo stretnúť a to sú manželia Hatarovci 🙂

@s_o_n_i_k_e a ja sa ešte spýtam keď ste pisali že Vám priviedla na svet dcéru.. to ste ju mali zazmluvnenu v žilinskej pôrodnici? Či ako ste to mysleli?🙂
@s_o_n_i_k_e
@veronikajojo kocky a pri tej prvej registracii robia rovno aj vysetrenie ci je len pokec? 🙂
@chicca555 len pokec. Že čo zahŕňa cena a hneď som aj platila. Inak ešte do konca mesiaca ste u svojho dr a u nich az od nového mesiaca takže až vtedy Vás bude vyšetrovať 🙂
@s_o_n_i_k_e
@veronikajojo dakujem obom za info, uz som sa objednala na prvotnu registraciu 🙂
@chicca555 budem rada za spätne info ako sa páčilo 🙂
@s_o_n_i_k_e dam vediet, idem buduci tyzden 🙂
Ahojte ja by som sa chcela opýtať či ten tehotenský balíček čo majú je v tehotenstve povinné zakúpiť či dobrovoľne?

Skús skupinu Žilinská pôrodnica oni robili tam a je na nich chvála