Kde nájsť najlepšie detské obchody v okolí Žiliny?
1. jan 2025
Ahojte viete mi niekto odporučiť nejaký dobrý obchod v týchto miestach kde kúpim všetko pre novorodenca a majú aj dobre ceny ? Ďakujem
v za na bulvari obchod chrobacik...
v kamennych obchodoch budes mat vsetko drahsie ako na nete...podla mna su ponuky v obchodoch dost obmedzene....
a co vsetko mas na mysli...
@beatrice1111 V Bytči aj Vivien móda, je pri Coop Jednota tempo.

V BY je obchod Torka - majú aj FB stránku, ceny veľmi fajn, iba oblečenie, sú v centre mesta, neďaleko od ZŠ Lániho alebo Kurtovič zmrzlina. V ZA mám rada Kindercentrum pri OC MAX na Solinkách, majú web stránku - ale tam je to drahšie, ale zas poradia, kúpiš od kočíka, cez vaničku, hračky, sedačky až po oblečenie. Tiež v Auparku je na poschodí Mama a ja, čo je ako ich pobočka. Tu sú ale ceny vyššie, ak to tak nazvať. V PB Tabat na poschodí v centre mesta pri OC Brel, tam majú kvalitné slovenské výrobky, perinky, deky, oblečko - tam som ja osobne nakupovala najviac vecí deťom. Za 10 rokov používania (nielen mojimi deťmi) tým veciam reálne nič nie je, farba drží, tvar, materiál - ale je to asi najdrahšie zo spomínaných(lebo 100%bavlna a origoš slovenskí výrobcovia), tiež majú svoju web stránku. Čadca fakt netuším :D Ja mám rada aj Brendon - sú síce v BA v Rači, ale ísť tam je skvelý zážitok, oooobrovská predajňa a namakaní predajcovia, ale majú aj web stránku a možnosť objednať si kuriérom domov.